Çaykur Rizespor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çaykur Rizespor'da Hedef 3 Puan

Çaykur Rizespor\'da Hedef 3 Puan
09.11.2012 14:05

PTT 1'inci Ligi'nde deplasmanda yarın akşam Adanaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Engin Korukır, futbolcularıyla yaptığı toplantıda kazanabilecekleri 3 puanın önemini anlattı.

PTT 1'inci Ligi'nde deplasmanda yarın akşam Adanaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Engin Korukır, futbolcularıyla yaptığı toplantıda kazanabilecekleri 3 puanın önemini anlattı.

Rakiplerini yenmek için neler yapılması gerektiğini futbolcularına anlatan Engin Korukır, önemli eksikleri bulunduğunu, ancak bunun hiç önemli olmadığını vurgularken şunları söyledi:

"Zorlu maçta sahada agresif ve soğukkanlı olun. Rakibin yan pas yapma ve topu kullanma yolunu tıkayın. Saha içinde mutlaka boştaki rakibinizi birbirinize gösterin. 90 dakika kimse durmasın. Rakibimiz kendi evinde kazanmak için üzerimizde baskı kurmak isteyecek. Dikkatli olup gereksiz riske girmeyin. Adanaspor, maça büyük önem veriyor. Taraftarın baskısından da etkilenmeyin."

KONUK OLDULAR

Teknik direktör Korukır, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı ile futbolcular Fahri Tatan, Sezer Özmen ve Ousman Jallow, kafilenin Adana'ya hareketinden önce Genç Müsiad'ın konuğu oldu. Bu arada sorulara cevap veren Engin Korukır, şöyle konuştu:

"Sporu eğlence olarak kabul etmek gerek. Futbolda kazanınca da kaybedince de sevinci ve üzüntüyü seviyesinde yaşamak şart. Benim Çaykur Rizespor'da 4'üncü dönemim. 10 yıl önce görev yaptığımda Süper Lig'e çıkmıştık. Bu sezon da aynı başarıyı göstereceğiz."

Memleketinin takımı Çaykur Rizespor'da oynamanın gururunu yaşadığını ifade eden Fahri ise şöyle dedi:

"14 yaşında genç milli takımda oynadım ve ilk maçımda 2 gol attım. Bu benim için büyük bir gurur kaynağı oldu. Rizespor'da 4'üncü dönemim ve şu anda olmak istediğim yerdeyim. En büyük arzumuz Süper Lig'e çıkmak. Bunu başarıp Çaykur Rizespor'un Süper Llig hasretine son vereceğiz."

SAVUNMA HATTINDA SIKINTI

Bu arada Adanaspor deplasmanında tüm planlarını galibiyet üstüne yapan Çaykur Rizespor'da eksik oyuncu sayısı çoğaldı. Çetin ve Sezer sakatlıkları, Uche Kalu kart cezalısı ve Serhat ise teknik direktör Korukır'la yaşadığı sorun nedeniyle kadroya alınmadı.

Sakatlığı süren Mesut'un durumu ise maç saatinde belli olacağı bildirildi. Çaykur Rizespor'da savunma oyuncuları Sezer ve Mesut'un sakatlığı ile Serhat'ın yokluğu defansta sıkıntı yarattı.

Çaykur Rizespor'un Adanaspor maçına muhtemel şu kadro ile çıkması bekleniyor.

Loriya, Orhan, Onur, Mesut, Murat, Hakan, Fahri, Hassan, Kenan, Cenk, Jallow

FOTOĞRAF - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika


Advertisement