Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Kalpar: Galibiyetle Başlamak İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Kalpar: Galibiyetle Başlamak İstiyoruz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Kalpar: Galibiyetle Başlamak İstiyoruz

– BANK Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kallpar, deplasmanda karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçını kazanarak ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

13.01.2012 13:35

– BANK Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kallpar, deplasmanda karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçını kazanarak ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Süper Lig ekibi Gaziantepspor'u saf dışı bırakan Çaykur Rizespor'da yüzler güldü. Yeşil mavililer, ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı maç için bugün Rize'de yaptığı son antrenmanın ardından İzmir'e hareket etti.

Hüseyin Kalpar, kupada 4'üncü tura geçerek özgüvenlerini yukarıya taşıdıklarını ancak kendileri için önemli olanın lig olduğunu söyledi. Sezon başında Süper Lig'e çıkma hedefi koyduklarını hatırlatan ve hedef ulaşmanın önemine işaret eden Hüseyin Kalpar, şöyle devam etti:

"Önce Akhisarspor, ardından da Gaziantep Belediyespor'la deplasmanda oynayacağımız maçlar çok ama çok önemli. Bu tür maçlardan mümkün olduğu kadar iyi sonuç almak zorundayız. Hem deplasmanda, hem de içeride kazanan bir takım olmalıyız. Ligin ilk yarısında zor denen maçları kazandık ama herkesin, (Kolay, nasıl olsa kazanır) dediği maçları kazanamadık. İkinci yarıya zor maçlarla başlayacağız. Ancak böyle maçları kazanmak avantaj getirir. Bu maçları kaybetmeden kazanırsak, müthiş bir avantajımız olur."

FAHRİ: "KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Ara transferde 3'üncü kez Çaykur Rizespor'la sözleşme imzalayan Fahri Tatan, kupa maçında sergilediği futbol ve attığı golle göz doldurdu. Takımı için elinden gelen mücadeleyi göstereceğini belirten Fahri Tatan, şunları söyledi:

"İlk maçımda büyük bir heyecan yaşadım. Güzel bir galibiyet aldık. İmza atarken takımın başarısı için elimden gelen tüm mücadeleyi göstereceğime söz verdim. Kupada bundan sonra da rakibimiz kim olursa olsun elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Kupada şampiyon olacağız, diye bir hedefimiz yok. Çünkü bizim için lig maçları çok daha fazla önemli. İlk maçımızı da rakibimiz sayılabilecek Akhisarspor'la oynayacağız. Mutlaka kazanmak zorundayız."

"SÜPER LİG ZAMANI GELDİ"

Çok iyi bir ortam ve hava bulduğunu vurgulayan Fahri Tatan, daha sonra şöyle konuştu:

"Şunu açıkça söylemek isterim ki her şeyin gerçekten mükemmel işlediği bir Çaykur Rizespor buldum. İlk yarıda gösterilen başarının tesadüf olmadığını anladım. Kulüp 3 yıldır yeni bir yapılanmanın içinde. Bununla da artık Süper Lig'e çıkmanın zamanı geldi. Bu hedefimizi gerçekleştireceğiz." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Kalpar: Galibiyetle Başlamak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement