Cenk Tosun inanılmazı başarıyor! Kasımpaşa maçında yaptığıyla tarihe geçti - Son Dakika
Spor

Cenk Tosun inanılmazı başarıyor! Kasımpaşa maçında yaptığıyla tarihe geçti

Kasımpaşa maçına ilk 11'de başlayan Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun, mücadelede fileleri havalandırarak Vodafone Park'ta en çok gol atan oyuncu olma rekorunu 23 golle egale etti.

07.01.2023 19:45  Güncelleme: 19:56

Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'in oturmasıyla birlikte formasına kavuşan Cenk Tosun gollerine devam ediyor. Kasımpaşa maçında da fileleri sarsma başarısı gösteren milli futbolcu, büyük bir başarıya da imza attı.

23. KEZ FİLELERİ HAVALANDIRDI

Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun, Kasımpaşa maçının 28. dakikasında ağları havalandırdı. Milli futbolcu, 23. kez ile Vodafone Park'ta en çok gol atan futbolcu rekorunu egale etti.

LARIN İLE SAYILARI EŞİTLEDİ

Vodafone Park'ta en çok gol atan futbolcu olma özelliğini 41 maçta attığı 23 golle Cyle Larin tek başına elinde bulunduruyordu. Cenk Tosun, Vodafone Park'ta bir gol daha atması durumunda rekor kıracak.

Cenk Tosun inanılmazı başarıyor! Kasımpaşa maçında yaptığıyla tarihe geçti

Son Dakika Spor Cenk Tosun inanılmazı başarıyor! Kasımpaşa maçında yaptığıyla tarihe geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Onur Türk: Larin ile cenk asla isimleri bile yan yana olmaz.Larin bir fırsat olarak geldi 2 sene hiçbir şey yapamadı. Kiralık gitti kıpırdadı ama yetersizdi. Larini larin yapan sergen oldu. Aboubakarın açtığı alanların iyi ekmeğini yedi Sergen sayesinde. Cenk ise kendini kanıtlamış başarılı bir oyuncu. Hazır olmadan takım para kazansın diye İngiltereye gitti başarısız oldu çok sakatlandı ama bu kalitesiz bir futbolcu olduğu anlamına gelmez. Hem efendi hem çalışkan bir futbolcu nice 23lere tosun paşam. 5 2 Yanıtla

Advertisement