Ceyhun Eskici, Trabzonspor Basketbol Yönetimi'ni Topa Tuttu - Son Dakika
Spor

Ceyhun Eskici, Trabzonspor Basketbol Yönetimi'ni Topa Tuttu

Ceyhun Eskici, Trabzonspor Basketbol Yönetimi\'ni Topa Tuttu

Trabzonspor Basketbol Kulübü, eski başkan yardımcısı Ceyhun Eskici, yaşanan son gelişmeler üzerine yönetimi topa tuttu.

09.01.2014 13:39

Trabzonspor Basketbol Kulübü, eski başkan yardımcısı Ceyhun Eskici, yaşanan son gelişmeler üzerine yönetimi topa tuttu.

Sezon başında Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde başkan yardımcısı olarak görev yapan ancak yaşanan gelişmeler üzerine istifa eden eski başkan yardımcısı Ceyhun Eskici, başkan Apik Hopikoğlu ve yönetim kurulunu topa tutarak ağır eleştirilerde bulundu.

Trabzonspor Basketbol Kulübü eski yöneticisi Ceyhun Eskici, Beko Basketbol Liginde itici ve sevimsiz bir takım durumunda olduklarını belirterek, "Eğer paran varsa ben ne dersem o olacak diyorsan kendi takımını kurarsın. Adını da Hopikoğlu Spor yaparsın. Ama eğer bir takımda bir arma altında yöneticilik yapıyorsan kendi çıkarını gözetmeyeceksin. Cebimde param var deyip, o yana bu yana para dağıtmayacaksın. Trabzonspor yönetimi cebimde param var deyip, Aliağa Petkim'i ligin 8. haftası ligden düşürmüştür. Bu Trabzonspor ahlakına uyan bir davranış değildir. Ayrıca yeni transfer Jerome Jerry Randle transferi ise Trabzonspor uygun olmamıştır. Para alamadığı için takımını paraya satan, maçlara çıkmayan bir oyuncuyu da kandırıp takıma almak ayrı bir ayıptır" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Yönetimi, göreve geldiğinden beri hiç bir şekilde sevilmediğini ifade eden Eskici sözlerini şöyle sürdürdü:

"İtici ve sevimsiz bir takım profiline bürünmüş bir durumdayız. Federasyon ile hiç bir bağı olmayan bir kulüp şuanda var. Ne federasyondaki yetkililer yönetimden birini tanıyor nede yönetimdekiler federasyondan birini. Öte yandan takımın eski başkanlarından Mehmet Yiğit Alp'in de hakkı yenmiştir. Şampiyon olan takımın oyuncularının ücretleri verilmemiştir. Çoğu oyuncu icralık olmuştur. Ailesi dağılma noktasına gelmiştir. Mehmet Yiğit Alp yeni yönetime takımın tüm borcunu bildirdi. Toplamda 2 milyon 800 bin lira olan borç şuanda faizleri ile 3 milyon lirayı geçti. Ben İstanbul'da bu borçların pazarlığını yapıp indirim yapılması için uğraştım. Ama Abiş Hopikoğlu, Ali Koç'a olan borcu ödemeyi daha önemli buldu" - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ceyhun Eskici, Trabzonspor Basketbol Yönetimi'ni Topa Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement