Chedjou, Maç Öncesi Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika
Spor

Chedjou, Maç Öncesi Sağlık Kontrolünden Geçti

Chedjou, Maç Öncesi Sağlık Kontrolünden Geçti

Galatasaray'da Aurelien Chedjou, Gaziantepspor maçı öncesinde kasık ağrısı şikayetiyle başvurduğu hastanede kontrolden geçirildi.

26.01.2014 17:09  Güncelleme: 17:12

Galatasaray'ın defans oyuncusu Aurelien Chedjou, maç öncesi Medical Park Gaziantep Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Medical Park'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Galatasaraylı Chedjou, kasık ağrısı şikayetiyle başvurduğu hastanede kontrolden geçirildi.

MANCINI TEDİRGİN

Galatasaray'da Gaziantepspor maçının son hazırlıkları sürerken, teknik direktör Roberto Mancini'yi Chedjou ve Didier Drogba'nın şikayetleri endişelendirdi.

AMRABAT VE DANY KADRODA

Gaziantepspor maçında işi şansa bırakmak istemeyen Mancini, daha önce kadroya almayı düşünmediği Nordin Amrabat ve Dany Nounkeu'yu kadroya dahil etti.

MR'ı çekilen Chedjou'nun oynayıp oynamayacağına ise maç saatine kadar karar verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Chedjou, Maç Öncesi Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement