Chelsea Paris'te Yolunu Şaşırdı: 3-1 - Son Dakika
Spor

Chelsea Paris'te Yolunu Şaşırdı: 3-1

Paris Saint-Germain, sahasında konuk ettiği Chelsea'yi 3-1'lik skorla devirerek yarı final yolunda önemli bir adım attı.

03.04.2014 00:00

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında sahasında Chelsea'yi konuk eden Paris Saint-Germain, rakibini 3-1'lik skorla mağlup ederek yarı final yolunda önemli bir avantaj sağladı.

Zlatan Ibrahimovic'in sakatlanarak 67. dakikada yerini Lucas'a bıraktığı karşılaşmada Fransız temsilcisine galibiyeti getiren goller Lavezzi ve David Luiz'den (kk.) geldi.

Karşılıklı goller

3 - 1

3

İsabetli şut

2

9

İsabetsiz şut

5

4

Korner

2

11

Faul

16

3

Sarı kart

3

0

Kırmızı kart

0

%56

Topla oynama

%44

Karşılaşmanın ilk yarısına Paris Saint-Germain hızlı başlayarak golü bulsa da, Chelsea ilerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü ele alarak beraberlik golünü buldu.

4. dakikada Matuidi'nin ortasında David Luiz'in kafayla karşıladığı topu önünde bulan Lavezzi, göğsüyle kontrol edip önüne aldığı topa sol ayağıla çok sert vurarak fileleri havalandırdı: 1-0.

25. dakikada ani gelişen Paris Saint-Germain atağında Ibrahimovic nefis bir pasla Lavezzi'yi savunma arkasına kaçırdı. Sol kanatta hızla ceza sahasına sokulan Arjantinli yıldızın sol ayağıyla yaptığı vuruşta top yan ağlarda kaldı.

26. dakikada sağ kanatta topla buluşan Willian'ın pasında ceza sahası çizgisinin hemen içersinde topla buluşan Oscar, topu Thiago Silva'dan kurtarmak isterken yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun gerisine gelen Hazard, yerden sol köşeye doğru düzgün bir vuruş yaparak skora dengeyi getirdi: 1-1.

31. dakikada Jallet'nin sağdan ortasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Lavezzi'nin dönerek sol ayağıyla yaptığı vuruşta Cech gole izin vermedi.

40. dakikada sağ kanatta topu alan Willian, bekletmeden arka direkteki Hazard'a gönderdi topu. O da topun gelişine sol ayağıyla dar açıda olamsına rağmen düzgün bir vuruş yaptı ama meşin yuvarlak uzak kale direğinden geri geldi ve ilk 45 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İlk yarının geri kalan dakikalarında da gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle girdiler.

İkinci yarının detayları birazdan...

MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Laurent Blanc

Performans: 8/10

Takımı maçın genelinde kontrolü elde tutan taraftı. İlk golden sonra biraz bocalasalar da ikinci yarıda istedikleri baskıyı kurup istediklerini aldılar.

Jose Mourinho

Performans: 5/10

Temkinli bir 11'le takımını sürdü sahaya. Yenik duruma düştükten sonra verdikleri reaksiyon çok iyiydi ancak ikinci yarıdaki sorunlara Torres ile çare bulmayı denemesi tam anlamıyla geri tepti.

Scolari tribünde Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari, Thiago Silva, Lucas Moura, Willian, David Luiz, Oscar gibi oyuncuları izlemek üzere maçı izleyen isimler arasındaydı.

Ibrahimovic endişesi! Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, 67. dakikada sağ bacak arka üst adelesinde yaşadığı bir sorun nedeniyle oyuna devam edemedi ve yerini Lucas Moura'ya bıraktı.

Lavezzi Chelsea'yi seviyor Paris Saint-Germain'in Arjantinli yıldızı, kariyeri boyunca Chelsea'ye karşı oynadığı üçüncü maçında üçüncü golünü kaydetti.

Chelsea Paris\'te Yolunu Şaşırdı: 3-1
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Chelsea Paris'te Yolunu Şaşırdı: 3-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement