Christian Horner: "Mercedes Motivasyonumuzu Etkilemiyor" - Son Dakika
Spor

Christian Horner: "Mercedes Motivasyonumuzu Etkilemiyor"

Christian Horner: "Mercedes Motivasyonumuzu Etkilemiyor"

Red Bull patronu Christian Horner, Mercedes takımının bu sezon ortaya koyduğu başarının kendilerini olumsuz etkilemediğini, aksine 2015 için daha iyi bir araç yapmak için motive olduklarını belirtti.

24.10.2014 11:28

Formula 1'de Rusya Grand Prix'sinin bitişi ile 2014 yılında markalar klasmanında şampiyonluğunu ilan eden Mercedes takımı, 4 yıldır hükümdarlığını sürdüren (2010, 2011, 2012, 2013 şampiyonu) Red Bull'u da geçemeyi başardı.

Bu konuda açıklamalar yapan Red Bull'un patronu Christian Horner, sezon öncesinde bununla karşılaşacaklarını bildiğini söyledi. Mercedes'in kalitesine yetişmeye çalıştıklarını fakat başarısız olduklarını kabul eden Horner, Mercedes'in haklı bir şampiyonluk kazandığını belirtti.

Bunun kendilerini nasıl etkileyeceği sorularına da cevap veren Horner, asla kötü etkilenmediklerini; aksine daha iyi olabilmek adına kendilerine motivasyon verdiğini söyledi. "Biz bu başarıyı dört yıl üst üste kazandık. Ayrıca kendi açımızdan felaket geçen sezonda markalar klasmanında ikinci sıradayız. Mercedes dışında yarış kazanan tek takımız. Gelecek sezon bunu arttıracağız.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Christian Horner: 'Mercedes Motivasyonumuzu Etkilemiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement