Çorluspor 1947, yeni sezonda şampiyonluk için iddialı - Son Dakika
Spor

Çorluspor 1947, yeni sezonda şampiyonluk için iddialı

Çorluspor 1947, yeni sezonda şampiyonluk için iddialı

Çorluspor 1947 kulübü Başkanı Yusuf Gümüş, yeni sezonda yepyeni bir kadro oluşturduklarını ve her maça şampiyonluk için çıkacaklarını söyledi. Gümüş, yeni sezon için hazırlıklarının devam ettiğini belirtti. Yeni transferlerle güçlendiklerini ifade eden Gümüş, yeni teknik heyet, kadro ve yönetimle bu sezon şampiyon olacaklarını savundu. Teknik Direktör Erdal İşkar ile anlaştıklarını ve takımın başında göreve başladığını dile getiren Gümüş, İşkar'a güvendiklerini ve birlikte şampiyonluk kurdelesini göğüsleyeceklerini söyledi.

25.08.2023 11:32

Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) mücadele eden Çorluspor 1947 kulübü Başkanı Yusuf Gümüş, yeni sezonda yepyeni bir kadro oluşturduklarını ve her maça şampiyonluk için çıkacaklarını söyledi.

Gümüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon için hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.

Her bölgeye yeni transfer yaptıklarını da belirten Başkan Gümüş, yeni bir teknik heyet, yeni bir kadro ve yeni bir yönetimle bu sezon Çorluspor 1947'nin şampiyon olacağını savundu.

Teknik Direktör Erdal İşkar ile anlaştıklarını ve takımın başında göreve başladığını ifade eden Gümüş, İşkar'a güvendiklerini ve bu sezon birlikte şampiyonluk kurdelesini göğüsleyeceklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çorluspor 1947, yeni sezonda şampiyonluk için iddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement