Courtois: Beni Chelsea Yarattı - Son Dakika
Spor

Courtois: Beni Chelsea Yarattı

Courtois: Beni Chelsea Yarattı

Belçikalı eldiven henüz Londra kulübü ile resmi maç oynamamış bile olsa kulübünün kendisine neler kattığının farkında.

01.08.2014 13:32

Thibaut Courtois, Chelsea'ye transfer olmadan önce "bir hiçtim" diyerek Londra kulübüne transfer olmasının kariyerinin dönüm noktası olduğunu belirtti.

2011 yılında Chelsea'ye transfer olan Belçikalı eldiven, 3 yıl Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giydikten sonra as takım kadrosunda kendisine yer bulmayı başardı.

22 yaşındaki eldiven Atletico Madrid kariyeri boyunca, lig şampiyonluğu, Şampiyonlar ligi finali ve Dünya Kupası tecrübeleri kazandı.

Chelsea'nin resmi internet sitesine konuşan Courtois, "Yeni takım arkadaşlarım gerçekten harika. Bana bu takımın bir parçası olduğumu hissettirdiler. Buraya gelmeden önce bazı oyuncuları tanıyor olmamın da faydasını gördüm. Chelsea ile sözleşme imzalamadan önce Belçika liginde sadece 1 sezon oynamıştım. Transferimden önce hiç kimseydim. Son üç yılda ise kendimi geliştirdim ve adımı artık futbol dünyası biliyor. Bundan sonra Chelsea için çalışıp başarılar kazanmaya çalışacağım."ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid forması giyerken Chelsea ile Şampiyonlar Ligi yarı finalinde oynadıkları maçlara da değinen Courtois, "Benim için çok ilginç bir tecrübeydi. Karşı takımda oynamama rağmen taraftarlar benim adımı bağırıyordu." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Courtois: Beni Chelsea Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement