"Daha Fazla Gol Atmalıyız" - Son Dakika
Spor

"Daha Fazla Gol Atmalıyız"

"Daha Fazla Gol Atmalıyız"

Tottenham Hotspur’ün kaptanı Michael Dawson, kadrolarının Premier League şampiyonluğu için yeterli olduğunu söyledi.

18.11.2013 12:01

İngiliz stoper, "Sezon başında hedefimiz ilk 4'te yer almaktı, gizlemeye gerek yok. Ama beklentilerimiz yüksek ve yüksekleri hedefliyoruz. Bu hedeflere ulaşmak için de iyi bir kadromuz ve teknik ekibimiz var." derken takımın artık biraz daha fazla gol atması gerektiğine de dikkat çekiyor.

Ligin geride kalan bölümünde yalnızca 9 gol atabilen Tottenham, buna karşılık 11 maçın 7'sini gol yemeden tamamladı. Güçlü takım savunmasının yanı sıra kalecisi Hugo Lloris'in müthiş performansıyla sezon başında düşük skorlu galibiyetler almışlardı. Çok sayıda yeni transferle girdikleri sezonun geçiş dönemini böylelikle az kayıpla aştılar, ancak son iki maçta rakip fileleri havalandıramayınca 7. sıraya kadar gerilediler.

Andre Villas-Boas'ın takımında işler yine de fena gidiyor sayılmaz. Geçtiğimiz maç haftasında evlerinde ağırladıkları Newcastle United'a 0-1 mağlup olmalarına karşın rakip kaleci Tim Krul'un 14 kurtarış yaparak rekor kırmasına vesile olmuşlardı. Önümüzdeki hafta sonu konuk olacakları Manchester City deplasmanı, takımın hücum gücünü sınamak için ideal bir test olabilir.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Daha Fazla Gol Atmalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement