Davıd de Gea, Unıted ile Sözleşme Uzattı - Son Dakika
Spor

Davıd de Gea, Unıted ile Sözleşme Uzattı

Davıd de Gea, Unıted ile Sözleşme Uzattı

İngiliz ekibi Manchester United, kaleci David de Gea'nın sözleşmesini 4 yıllığına uzattığını açıkladı.

11.09.2015 14:31  Güncelleme: 15:07

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, adı Real Madrid ile anılan ancak transferi FIFA'ya takılan İspanyol kaleci David de Gea ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. İngiliz ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 24 yaşındaki kaleci ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

DE GEA: "OLD TRAFFORD KARİYERİM İÇİN İDEAL BİR YER"

İmzanın ardından kulübün sitesine açıklamalarda bulunan de Gea, "Manchester United kariyerimde yeni bir sayfa açacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bu harika oyuncularla ve mükemmel taraftarlarımızın önünde oynamaktan her zaman keyif almışımdır. Manchester United özel bir kulüp ve Old Trafford da kariyerimi geliştirmek adına benim için ideal bir yer" dedi.

VAN GAAL: "DÜNYA FUTBOLUNDAKİ EN İYİ KALECİLERDEN"

İngiliz ekibinin tecrübeli teknik adamı Louis van Gaal ise, " De Gea'nın yeni kontrat imzalamış olmasına çok sevindim. O dünya futbolundaki en iyi kalecilerden bir tanesi. Önümüzdeki yıllarda da takımın bir parçası olacağı için sevinçliyim. David geçen sezon takıma çok önemli katkı sağladı ve geçtiğimiz son 2 sezonda kulüpte yılın oyuncusu seçildi. O daha fazla öğrenmeye ve oyununu geliştirmeye meraklı popüler bir oyuncu" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Davıd de Gea, Unıted ile Sözleşme Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement