Delgado Şov, Basel'e Galibiyeti Getirdi: 3-0 - Son Dakika
Spor

Delgado Şov, Basel'e Galibiyeti Getirdi: 3-0

Delgado Şov, Basel\'e Galibiyeti Getirdi: 3-0

Basel, Valencia'yı konuk ettiği maçta Beşiktaşlı eski oyuncu Delgado ile bulduğu gollere Stocker'ın da eklenmesiyle galip ayrıldı.

04.04.2014 00:15  Güncelleme: 00:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Salzburg'u eleyen Basel, çeyrek final ilk maçında Valencia'yı konuk etti.

Maça iyi başlayan taraf Murak Yakın'ın öğrencileri oldu. 10. dakikada Delgado ile fırsat bulan Basel, 18.dakikada da Diaz ile şutu buldu ancak Valencia kalecisini geçemedi.

İlk yarıda rakibine karşı üstünlük kuran İsviçre temsilcisi, 34. dakikada Degen'in pasında Matias Delgado'nun ceza sahası dışından çektiği müthiş şutla 1-0 öne geçmeyi başardı.

Beşiktaşlı eski oyuncu, 38. dakikada bu sefer Stocker'ın ceza sahası içine yaptığı asiste güzel bir dokunuş yaptı ve durumu 2-0'a getirdi.

Valencia'nın çok fazla bir şey üretemediği ilk 45 dakika 2-0 Basel üstünlüğü ile sonuçlandı.

La Liga temsilcisi ikinci yarıya daha iyi başlamaya çalıştı. 52. dakikada Alcacer ile farkı azaltmaya çalışan Valencia, Basel defansına takıldı.

Çok iyi bir maç çıkaran Delgado, 58. dakikada yaşadığı sakatlık sonrası yerini Nenny'e bırakmak zorunda kaldı.

İkinci yarıda şansızlıklar yaşayan Basel, 72. dakikada da sakatlanan Schar'ın yerine Embolo'yu oyuna dahil etmek durumunda kaldı.

Daha fazla pozisyonlar bulan konuk takım, Vargas ile gol aradı ancak bu girişimi de sonuç vermedi. Gol için bastıran Valencia 77. dakikada da Parejo ile farkı azaltmaya çalıştı ancak bir türlü golü bulamadı.

La Liga temsilcisi maçın sonlarına doğru da etkisini arttırmaya çalıştı ancak golü bulan taraf Basel oldu. 90+1'de Valencia ağlarını havalandıran Stocker, maçın skorunu 3-0 olarak belirledi.

Basel aldığı bu galibiyetle İspanya'ya avantajla gitmeyi başardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Delgado Şov, Basel'e Galibiyeti Getirdi: 3-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement