Demirspor Cephesinde Sevinç Adanaspor Cephesinde Tepki Var - Son Dakika
Spor

Demirspor Cephesinde Sevinç Adanaspor Cephesinde Tepki Var

Demirspor Cephesinde Sevinç Adanaspor Cephesinde Tepki Var

PTT 1. Lig'de Adanaspor'u 1-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, ligi kendilerine yakışan yerde bitirmeye gayret göstereceklerini söyledi.

08.03.2015 19:18

Karaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın geneline bakıldığında kazanmayı hak ettiklerini ifade etti.

Genç bir kadroya sahip oldukları ve her geçen hafta daha iyi mücadele etmeye çalıştıklarını belirten Karaman, "Çok kritik haftalara geldik. Bu haftalardan sonra çok fazla hata yapmamaya çalışacağız. Ligi bize yakışan yerde bitirmeye gayret göstereceğiz" dedi.

İlk yarıya göre ikinci yarı daha üretken bir takım olduklarını aktaran Karaman, "Övgüyü hak edecek bir mücadele var, oyuncularımı kutluyorum. Adanaspor da bu şehrin güzide bir takımı bundan sonraki maçlarında onlara başarılar diliyorum. Maç kazanmak güzel, eksiklerini maç kazanarak gidermek bizim açımızdan çok daha güzel. Futbolcularımın gösterdikleri mücadeleden ve özverisinden son derece memnunum. Gerçekten övgüyü hak ediyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Adanaspor cephesi

Adanaspor'un teknik direktörü Güvenç Kurtar ise karşılamanın hakemini eleştirerek, "Rehabilite edilecek bir karşılaşma değil bu maç. Bütün hocalarla konuşuyorum; Nduka'nın ki yüzde 100 penaltı. Bezerra'nın karın boşluğuna vurdular, o penaltı. 45 dakikada Uğur'a yapılan faulü bizim aleyhimize verdi. Uğultuya göre düdük çalan bir hakem gördük. Futbolcularımı kutluyorum, iyi mücadele ettik. Bizim takım çok iyi oynadı, futbolcularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kurtar, basın toplantısının ardından hakeme eleştirilerini sürdürdü.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Demirspor Cephesinde Sevinç Adanaspor Cephesinde Tepki Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement