Denizli Belediyespor'da Oruç Serbest - Son Dakika
Spor

Denizli Belediyespor'da Oruç Serbest

Denizli Belediyespor\'da Oruç Serbest

Denizli Belediyespor'da futbolcuların oruç tutup tutmamaları konusunda serbest oldukları belirtildi.

19.07.2012 16:34

Denizli Belediyespor'da futbolcuların oruç tutup tutmamaları konusunda serbest oldukları belirtildi. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, yaptıkları işin ağır ve yorucu olduğunu belirterek, Ramazan ayında kendisine güvenen ve isteyen futbolcuların oruç tutabileceğini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Denizli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda sürdürüyor. Sıcak havaya rağmen tempo düşürmeyen kırmızı-beyazlılar, teknik direktör Adnan Erkan'ın nezaretinde günde çift idman yaparak sezona hazırlanıyorlar. Sabah antrenmanında ağırlıklı olarak koşu çalışması yapılırken, koşular sonrası molalarda, hemen su içerek, su kayıplarını gideren futbolcular, kısa süreli de olsa serinleyip rahatlıyor. Öğleden sonra yapılan antrenmanlarda teknik direktör Adnan Erkan'ın nezaretinde taktik çalışması yapan futbolcuların performansı teknik heyeti sevindiriyor.

Ramazan ayına girilmesi nedeniyle futbolcularla oruç konusunda konuştuğunu belirten Teknik Direktör Adnan Erkan, "Ben dini inançlara saygılı insanım. Oruç tutmak isteyen tutabilir. Ancak yaptığımız iş ağır ve yorucu. Kendisine güvenen tutabilir. Futbolcularımı bu konuda serbest bıraktım" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizli Belediyespor'da Oruç Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement