Denizli Belediyespor'un Kalesi Gole Kapalı - Son Dakika
Spor

Denizli Belediyespor'un Kalesi Gole Kapalı

Denizli Belediyespor\'un Kalesi Gole Kapalı

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor'un kalecileri Gökhan Aslan, Ali Üçkulak ve Ferhat Kölgesiz, ligin en az gol yiyen takımın kalecileri olmak için ter döküyorlar.

13.09.2012 16:20

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor'un kalecileri Gökhan Aslan, Ali Üçkulak ve Ferhat Kölgesiz, ligin en az gol yiyen takımın kalecileri olmak için ter döküyorlar.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 2. hafta maçında, Bayrampaşaspor'u Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda 16 Eylül günü saat 16.00'da ağırlayacak olan Denizli Belediyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, kaleciler Gökhan Aslan, Ali Üçkulak ve Ferhat Kölgesiz'de tecrübeli kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal'ın gözetiminde form tutuyorlar.

Çankırıspor'dan transfer edilen Gökhan, Karsspor'dan alınan Ali ve Denizli Süper Amatör Küme takımlarından Dokuzkavaklarspor'dan gelen genç kaleci Ferhat, Belediyespor'un başarısı için ter döküyorlar. Kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal'ın tecrübelerini aktardığı 3 kaleci, hocalarının dediklerini en iyi şekilde yapmak için gayret gösterdiklerini söylediler.

Denizli Belediyespor'u ligin en az gol yiyen takımı yapmak için çabaladıklarını kaydeden kaleciler, "Takım içinde arkadaşlık mükemmel seviyede. Uyum içindeyiz. Bize düşen çok çalışıp form tutmak. Hatalarımız olabilir ama hatalardan ders alıp bize duyulan güven ile en iyisini yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dediler. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizli Belediyespor'un Kalesi Gole Kapalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement