Denizlispor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Fatih Tekke, Gaziantepspor'u yenerek ateş hattından çıkmak istediklerini belirtti.

26.04.2018 14:43

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Fatih Tekke, Gaziantepspor'u yenerek ateş hattından çıkmak istediklerini belirtti.

Yeşil-siyahlı ekip 28 Nisan Cumartesi günü ağırlayacağı Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Fatih Tekke yönetimindeki antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından koordinasyon çalışması yaptı.

Tekke, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 33. haftasında Gaziantepspor ile önemli bir maç oynayacaklarını ifade etti.

Samsunspor maçından aldıkları 1 puandan fazlasını almak için sahaya çıkmak istediklerini anlatan Tekke, "Ligin sonuna yaklaştık. Artık 1 puandan fazlasına ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteğiyle kazanmak için oynayacağız. Evimizdeki maçta 3 puan alarak önümüze bakacağız. Rakibimiz Gaziantepspor'u yenerek, ateş hattından çıkmak istiyoruz." dedi.

Tekke, hem taraftarı hem de kendilerini sevindirmek adına çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, Gaziantepspor maçında kazanmaktan başka şanslarının olmadığını ve bu ligde kalmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement