Diyarbakırspor'da Gölcükspor Alarmı - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'da Gölcükspor Alarmı

Diyarbakırspor\'da Gölcükspor Alarmı

Spor Toto 3.lig 2. Grubu takımlarından Diyarbakırspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gölcükspor maçının idmanlarına başladı.

17.09.2014 15:31

Geçen haftayı sahasında oynadığı Çine Madranspor beraberliğiyle kapatan Diyarbakırspor'da dikkatler hafta sonu deplasmanda oynanacak Gölcükspor maçına çevrildi.

Tesislerindeki idmanlarına dikkatli bir şekilde başlayan Yeşil – Kırmızılı futbolcular Teknik Direktör Fethi Çokkeser yönetimindeki idmanlarına koşu ve kültürfizik çalışması ardından taktik ve ceza atışlarla pozisyonlu çalışmalar yapıldı. İki buçuk saat süren idmanda morallerin iyi olduğu gözlendi.

Teknik Direktör Fethi Çokkeser, evlerinde oynadıkları maçta şanssız olduklarını belirterek, "Maçın 90 Dakikası boyunca atak oynayan gol arayan taraf biz olmamıza karşın ne yazık ki çok basit pozisyonlarda bile gol bulamadık. Tabiki böyle olmamalıydı. Gerçek gücümüz elbette ki bu değildir. Önümüzdeki maçlarda alacağımız başarılı sonuçlarla bu hatalarımızı kayıp puanlarımızı telafi edeceğiz. Şimdi önümüzde Gölcükspor maçı var. Perşembe günü öğleden sonra idmanlarımızı tamamlayacağız Bize moral lazım bunu morali bulacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'da Gölcükspor Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement