Djokovic, Wawrinka'ya Takıldı - Son Dakika
Spor

Djokovic, Wawrinka'ya Takıldı

Djokovic, Wawrinka\'ya Takıldı

Avustralya Açık’ta son üç yılın şampiyonu Novak Djokovic, bu sene çeyrek finalde Stanislas Wawrinka’ya mağlup oldu.

26.02.2014 15:19

Berdych ilk kez yarı finalde

25 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Novak Djokovic'in serisi, Avustralya Açık çeyrek finalinde sona erdi.

İsviçreli tenisçi Stanislas Wawrinka, son üç yılın şampiyonu Djokovic'i dört saatlik müthiş çekişmenin ardından beş set sonunda mağlup etmeyi başardı. Wawrinka 2-6, 6-4, 6-2, 3-6 ve 9-7'lik setlerin ardından yarı finalde Tomas Berdych'in rakibi oldu.

Mücadelenin ilk setini 6-2 kaybeden sekiz numaralı seribaşı, daha sonra müthiş servisleri ve backhandleriyle kontrolü eline geçirdi. 6-42le dengeyi bulan Wawrinka, daha sonra 6-2'yle öne geçse de Djokovic oyunu bırakmadı ve 6-3'le maçı final setine taşıdı. Final setinde iki tenisçi de uzun süre servis oyununa tutunmayı başardı. 16. Oyunda rakibin hatalarını iyi değerlendiren İsviçreli raket, böylece geçen sene yine Avustralya'da Djokovic'e kaybettiği dördüncü tur maçının rövanşını almayı başardı.

Avustralya Açık'ta tek erkeklerde ilk yarı final eşleşmesi Tomas Berdych-Stanislas Wawrinka şeklinde gerçekleşirken, yarın oynanacak iki çeyrek final maçıyla son dört belli olacak. Dünya bir numarası Rafael Nadal, 22 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov'la karşılaşırken buradaki beşinci şampiyonluğunu arayan Roger Federer, dört numaralı seribaşı Andy Murray ile kozlarını paylaşacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Djokovic, Wawrinka'ya Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement