Düzce'de Filistin'e Destek Etkinliği: Milli Kickboks Dövüşçüleri Ringe Çıkacak - Son Dakika
Spor

Düzce'de Filistin'e Destek Etkinliği: Milli Kickboks Dövüşçüleri Ringe Çıkacak

Düzce\'de Filistin\'e Destek Etkinliği: Milli Kickboks Dövüşçüleri Ringe Çıkacak

Düzce'de düzenlenecek etkinlikte milli kickboks dövüşçüleri, Filistin'e destek amacıyla ringe çıkacak. Ünlü sanatçılar da müzikleriyle etkinliğe renk katacak. Milli sporcular Gökhan Saki ve Avni Yıldırım da onur konuğu olarak yer alacak. Organizasyonun tüm gelirleri Filistin'e bağışlanacak.

16.11.2023 17:45

Düzce'de Filistin'e destek amacıyla düzenlenen etkinlikte milli kickboks dövüşçüleri ringe çıkacak.

Düzce 18 Temmuz Spor Salonu'nda 18 Kasım'da yapılacak etkinliğe, ünlü sanatçılar da müzikleriyle eşlik edecek. Müsabakaların onur konuğu milli sporcular Gökhan Saki ve Avni Yıldırım olacak.

Yerli ve yabancı sporcuların kozlarını paylaşacağı organizasyonun tüm gelirleri Filistin'e bağışlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Düzce'de Filistin'e Destek Etkinliği: Milli Kickboks Dövüşçüleri Ringe Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement