Sanica Boru Elazığspor Yönetim Kurulu'nun prensipte anlaşma sağladığı Norveçli teknik direktör Trond Johan Sollied, Elazığ'a gelerek hem kenti, hem de tesisleri gezdi.
Elazığspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve transfer komitesi, İstanbul'da teknik direktör arayışlarını sürdürürken, son olarak Norveçli Trond Johan Sollied ile prensipte anlaşmaya vardı. Ön anlaşma sağlanan teknik direktör Elazığ'a gelerek hem kenti, hem de tesisleri gezdi. İstanbul'a döndükten sonra yöneticiler ile görüşecek olan Sollied, anlaşma sağlanırsa bordo-beyazlıların yeni teknik patronu olacak.
Elazığ'a gelen Sollied, havaalanından Elazığspor kulüp yöneticileri tarafından karşılandı. Kulüp yöneticileri, teknik direktör adayı Sollied'i, başta Harput olmak üzere Elazığ'daki tarihi ve turistik mekanlara götürerek gezdirdi. Elazığ'dan olumlu bir izlenimle ayrıldığı belirtilen Trond Johan Sollied, İstanbul'da Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk ile görüşeceğini açıkladı.
Görüşmede karşılıklı bir anlaşma sağlanması halinde Norveçli teknik adamla mukavele imzalanacağı belirtildi. - ELAZIĞ
Son Dakika › Spor › Elazığspor'a Norveçli Teknik Direktör - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.