Elazığspor'da Genel Kurul Tarihi Netleşti - Son Dakika
Spor

Elazığspor'da Genel Kurul Tarihi Netleşti

TY Elazığspor’da Olağanüstü Genel Kurul tarihi netlik kazandı.

01.06.2018 16:04

TY Elazığspor'da Olağanüstü Genel Kurul tarihi netlik kazandı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor bir ay arayla ikinci kez genel kurula gidecek. Mehmet Parlakyıldız yönetimin istifasının ardından Olağan Genel Kurul'a gitme kararı alan Bordo-Beyazlı ekip, 15 Haziran'da saat 13.00'te Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde Olağanüstü Genel Kurulu'nu gerçekleştirecek. İlk toplantıda çoğunluk sağlanmadığı takdirde Olağanüstü Genel Kurul, ikinci toplantı 22 Haziran 2018 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacağı bildirildi.

Öteyandan İş adamı Hacı Murat Yünlü'nün Elazığspor'un Başkanlığına aday olduğu, seçilmeden serbest kalması gündemde olan 2 futbolcunun alacaklarını ödediği öğrenildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor'da Genel Kurul Tarihi Netleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement