Elmalı Yeşilyayla Güreşleri'nde Çeyrek Finalistler Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Elmalı Yeşilyayla Güreşleri'nde Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Elmalı Yeşilyayla Güreşleri\'nde Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Bu yıl 663. kez kurulan ‘Türk’ün ilk Er Meydanı’ Elmalı Yeşil Yayla Güreşleri’nin 3. gününde çeyrek finale kalan 8 isim belli oldu.

06.09.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 663. kez kurulan 'Türk'ün ilk Er Meydanı' Elmalı Yeşil Yayla Güreşleri'nin 3. gününde çeyrek finale kalan 8 isim belli oldu. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu da çeyrek finale kalan isimler arasında yer aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Elmalı Beldiyesi tarafından düzenlenen Elmalı Yeşil Yayla Güreşleri, bugün de büyük ilgi gördü. Sabah saatlerinden itibaren yoğun bir kalabalığın yaşandığı güreşlerde ilk 16'da İsmail Balaban, Ekrem Yavuz, Orhan Okulu, Osman Aynur, Serhat Gökmen, Süleyman Aykırı, Ünal Kahraman, Mustafa Kemal Karaboğa, Hamza Köseoğlu, Serhat Balcı, Faruk Akkoyun, Mehmet Yeşil Yeşil, Salih Erinç, Hasan Zeybek, Serkan Sertürk, Hasan Cengiz ve Salih Erinç mücadele etti.

Orhan Okulu, Serhat Gökmen, İsmail Balaban, Ünal Karaman, Mustafa Kemal Karaboğa, Serkan Sertürk, Salih Erinç ve Faruk Akkoyun çeyrek finale kalan isimler oldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elmalı Yeşilyayla Güreşleri'nde Çeyrek Finalistler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • halil BAĞDAT : gurese alakalı haberleriniz için tesekkurler son dakika" 0 0 Yanıtla

Advertisement