Emre: 10 Gün Sonra Dönüyorum - Son Dakika
Spor

Emre: 10 Gün Sonra Dönüyorum

Emre: 10 Gün Sonra Dönüyorum

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, en geç 10 gün içinde tamamen hazır bir şekilde takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi.

17.01.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde tek rakiplerinin yine kendileri olduğunu ifade eden 33 yaşındaki futbolcu, FB TV'de yayınlanan "Günün Röportajı" programına konuk oldu.

Öncelikli olarak sakatlık sürecine değinen Emre şöyle konuştu:

"Sakatlıklar olağan şeyler. Ben bu konuda biraz muzdaribim. Ama Allah'a şükür, çok büyük sakatlıklar da yaşamadım. Devre arası kamplarına baktığınız zaman isimlerini hatırladığım; eskiden bizde oynayan Orhan Şam ile Galatasaray'da Bruma sakatlıklar geçirdi. Onlara geçmiş olsun diyorum. Futbolcu için sakatlık, kolay psikoloji değildir. Ben bunu yaşadığımdan daha iyi biliyorum. O arkadaşlarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Kendi sakatlığım ile ilgili şu an daha garanti gidiyorum. Yaklaşık 1.5 ayı geçtik. Hedeflenen süreden önde gidiyoruz, çünkü iyi bir sağlık ekibimiz var. Yavaş yavaş takımdaki yerimi almaya başladım. Tam hazır halde takımdaki yerimi almam ise 1 hafta-10 günü daha bulacak. Benim adıma her şey iyi gidiyor."

"ERSUN HOCA OLDUKÇA YORUYOR"

Kamp süresince gerçekleştirilen çalışmalara değinen tecrübeli oyuncu, "Ağır çalışıyorlar. Ersun hoca, sağolsun arkadaşlarımızı baya yoruyor. Bunun semeresini arkadaşlarımız ileri de görecek. Açıkçası ben katılamadığım için üzgünüm. Onlar bazen böyle şikayet etseler de, benim gözümden baksalar; ben onların yerinde olmayı çok istiyorum. O yüzden Ersun hocanın genelde sezon öncesi antrenmanları ağırdır. Onunla çalışanlar bunu bilir. Takım fizik olarak, dün yine gösterdi ki ekstra bir duruma gelmek üzere. Ligin ilk yarısında da diğer takımlardan farkımız; bu fiziki durumumuz ve iştahımızdı. Bu da farkı getirdi. İkinci yarıda da bunun devam etmesi için hocamız gerekli çalışmaları yaptırıyor. İnşallah ikinci yarıda da ilk yarıda gösterdiğimiz performansı gösterirsek, ligi şampiyon olarak biteceğimizi ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yarıyı iyi bir yerde tamamladıklarını ifade eden başarılı oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Beklenti yüksek, ama dediğim gibi bu beklentiyi karşılayacak kadro, çalışma azmi, çalışma programı ve çalışma isteği; her şey mevcut. Yine en büyük rakibimiz, yine kendimiz. Rakipler de iyi transferler yaptı, iyi kadroları var; iyi takımlar. Hepsine saygı duyuyoruz. 8 puanlık fark bir avantaj gözükebilir. Ama kaybettiğiniz zaman çok çabuk da kapanabilecek bir fark. Bunu da böyle bilmek lazım. Bu bir baskı stres oluşturmalı. Ama her maç ayrı ayrı konsantre olursak, yine bu ligin favorisiyiz. Bu avantajı yitirmemek adına takım arkadaşlarım iyi çalışıyor. Yakın dönemde ben de onlara katılacağım."

Kaybederken taraftarın alkışlayacağı bir Fenerbahçe'nin sahada olacağını belirten kaptan sözlerini şu cümlelerle noktaladı:

"Taraftarımız, camiamız müsterih olsun. İnşallah takımımız maçı kaybederken bile, taraftarımızın alkışlayacağı bir takım izleyecekler. Çünkü Fenerbahçe'de 5. senem. Bu taraftar her şeyin en güzeline layık ama oyuncudaki o mücadeleyi, hırsı, kaybetmeme isteğini gördüğü zaman zaten bizim taraftarımız evine yenilsek de mutlu bir şekilde gidecektir. İnanıyorum ikinci devre taraftarımız ve camiamız böyle bir takımla karşılaşacak. İlk yarı da onları mutlu eden takım ikinci yarı da onları mutlu etmeye devam edecek, inşallah."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Emre: 10 Gün Sonra Dönüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement