Emre Çolak: Hocayı Anlamadığım İçin Topa Vurdum, O Yüzden Antrenmandan Atıldım - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emre Çolak: Hocayı Anlamadığım İçin Topa Vurdum, O Yüzden Antrenmandan Atıldım

25.01.2018 08:45  Güncelleme: 08:59

Deportivo'da antrenmandan kovulan Emre Çolak, "Dil probleminden dolayı hocanın dediğini anlamayınca topa vurdum. Bu kimseye karşı bir tepki değildi." dedi.

Deportivo La Coruna'da forma giyen milli futbolcu Emre Çolak teknik direktör Paralo tarafından antrenmandan kovulmasının nedenini açıkladı.

Yıldız futbolcu kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde teknik direktör Cristobal Parralo tarafından antrenmandan atılmasını dil pobleminden kaynaklağını açıkladı.

Emre Çolak'ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

"ANLAMADIĞIM İÇİN TOPA VURDUM"

"Yaptığımız idmanda sadece dil probleminden dolayı idmanı anlamayıp o an kendime kızıp topa vurdum. Bu kimseye karşı bir tepki değildi. Tamamen kendime olan kızgınlığımdan dolayı yaptığım bir hareketti. Hoca: "bir problemin mi var ? İdman yapmak istemiyorsan içeri git" dedi.

"BUGÜN DE İDMANA ÇIKMADIM"

"Bir problemim yok." dememe rağmen, dil probleminden dolayı anlaşamadık.Olay tamamen bundan ibarettir . Bugün takımla idmana çıkmamam da hocamızın kendi kararıdır. Burada kaldığım sürece her zaman olduğu gibi elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olması."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Güncel Emre Çolak: Hocayı Anlamadığım İçin Topa Vurdum, O Yüzden Antrenmandan Atıldım - Son Dakika


Advertisement