Erling Haaland durdurulamıyor - Son Dakika
Spor

Erling Haaland durdurulamıyor

RB Salzburg'un, Genk deplasmanında 4-1 kazandığı maçta ağları havalandıran 19 yaşındaki Erling Haaland, gruptaki 5.maçta da gol atma başarısı gösterip adını tarihe yazdırdı.

28.11.2019 13:02  Güncelleme: 13:11

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, RB Salzburg dün akşam Belçika temsilcisi Genk'e konuk oldu. RB Salzburg maçtan 4-1'lik galibiyetle ayrılırken, maçta perdeyi kapatan gol 19 yaşındaki genç yıldız Erling Haaland'tan geldi. Haaland attığı bu golle, Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını 8'e çıkardı ve gol krallığı yarışında 10 gollü Robert Lewandowski'nin ardından 2.sıraya yerleşti.

ADINI TARİHE YAZDIRDI

RB Salzburg'un 19 yaşındaki genç yıldızı attığı bu golle, grup aşamasında oynanan 5 maçta da ağları havalandırma başarısı göstermiş oldu. Grup aşamasında ilk 5 maçta da gol atmayı başaran en genç oyuncu unvanını eline alan Norveçli genç, adını Şampiyonlar Ligi tarihine yazdırmış oldu.

GOL MAKİNASI

Şampiyonlar Ligi'nde 8. golüne ulaşan Haaland, Avusturya liginde de 15 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. Genç yıldızın ayrıca Avusturya Kupası'nda da 4 golü bulunuyor.

Erling Haaland durdurulamıyor

Son Dakika Spor Erling Haaland durdurulamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Biz İflah Olmayız: Geçen yıl Molde'den 5 milyon Euro bonservis bedeli ile alındı. Hani GS'nin Diagne'ye 13, Fener'in Slimani'ye 5,5, Beşiktaş'ın Roco'ya toplam 3,5 harcadığı sene. 25 1 Yanıtla
    andsmero: falcao yaz bu sene rekor onda oynamadan gıdecek ya la 1 1
  • Gaye 6-0: Büyük takimlarda oynayamaz unutur gider. 3 10 Yanıtla
  • Tarzan 45: Gaye 06 sen yorum yapma futbol bilginde yok,yorum olsun diye o kuş beyninle bütün sayfalara yorum atıyorsun başıboş mal seni 1 3 Yanıtla
  • S: Değeri 700 milyon euro 0 1 Yanıtla

Advertisement