Uzun süredir sol ayak bileğindeki aşil tendonunun yapışma yerinde sorun olan Anadolu Efes'in gözde oyuncusu Ermal Kurtoğlu 1 Şubat Çarşamba günü ameliyat oldu.
Ayak ve ayak bileği cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Tahir Öğüt ve Op. Dr. Erşan Ateş'in birlikte yaptığı ve bir saat süren artroskopik ameliyatın çok başarılı geçtiği açıklandı. Anadolu Efes Spor Kulübü Doktoru Erşan Ateş, başarılı bir operasyon yaptıklarını ve aşil tendonunun yapışma yerindeki kemiksi dokuların artroskopik olarak temizlendiğini ifade etti.
2 Şubat Perşembe günü taburcu olan Ermal, 7 Şubat Salı günü kontrole gidecek. Yaptığı açıklamada, ağrısının bulunmadığını ve en yakın zamanda sahalara döneceğini belirtti.
Son Dakika › Spor › Ermal Kurtoğlu Ameliyat Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.