Erzincan'da Motosiklet ve Kayak Keyfi - Son Dakika
Spor

Erzincan'da Motosiklet ve Kayak Keyfi

Erzincan\'da Motosiklet ve Kayak Keyfi

Erzincan'da kayak antrenörü Canser Atila, motosikletiyle 3 bin rakımdaki karlı dağlara çıkarak kayak yapma hayalini gerçekleştirdi. Motosiklet tutkunları, Esence Yedigöller'de adrenalin dolu bir gün geçirdi. Atila, karlı dağlarda kayak yaparak, gölün üzerinden geçti ve gelecek yıl daha iyisini yapmayı planladığını söyledi.

02.07.2023 13:47  Güncelleme: 13:48
-ERZİNCAN'da kayak antrenörü Canser Atila, motosikleti ile 3 bin rakımdaki karlı dağlara çıktı ardından kayak yaparak indi.

Motosiklet tutkunları, 'Esence Yedigöller' olarak bilinen 3 bin rakımdaki dağların arasında adrenalin dolu bir gün geçirdi. Sabahın ilk ışıklarıyla yola çıkıp, kros motosikletleri ile sürüş yapan motosikletçiler, bölgedeki karın tadını çıkardı. Dağları aşıp, manzarayı seyreden motosikletliler, rampalarda da zaman zaman birbirleri ile yarıştı. Erzincan'da kayak antrenörlüğü yapan motosiklet tutkunu Canser Atila ise motosikleti ile 3 bin rakımdaki karlı dağlara çıktı ardından kayak yaparak indi. Canser Atila, "2 yıldır bu anı hayal ediyordum. Erzincan'da, Esence Yedigöller'de, şu an 3 bin rakımdayız. Volkanik buzul gölümüz var. Buradaki karlar hala erimemiş. Burada kayak yaparak, hemen bitiminde gölün üzerinden geçtim. İnşallah seneye daha iyisini yapacağım" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Erzincan'da Motosiklet ve Kayak Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement