Erzurumspor FK Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzurumspor FK Hazırlıklarını Sürdürüyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Erzurumspor FK Hazırlıklarını Sürdürüyor

Erzurumspor, Gençlerbirliği maçına yönelik antrenmanlar yapıyor, eksik oyuncu yok.

Erzurumspor FK, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında 28 Ağustos Cuma günü saat 21.30'da Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Erzurumspor FK, mücadelenin hazırlıklarına bugün tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetiminde saat 17.00'de gerçekleştirilen antrenmanda ısınma, taktik ve kondisyon çalışmaları yapıldı.

Mavi-beyazlı ekip, 27 Ağustos Perşembe günü sabah saatlerinde hava yoluyla Ankara'ya gidecek. Erzurumspor FK, Ankara'da yapacağı son antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Müsabaka öncesi Dadaşlar'da eksik veya sakat oyuncu bulunmuyor.

Kaynak: İHA