Eski Basketbolcular, Fıba Eğitimini Tamamladı - Son Dakika
Spor

Eski Basketbolcular, Fıba Eğitimini Tamamladı

Eski Basketbolcular, Fıba Eğitimini Tamamladı

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Avrupa tarafından gerçekleştirilen Time-Out Projesi'nin mezuniyet töreni yapıldı.

25.08.2018 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIBA'nın İsviçre'deki genel merkezinde gerçekleştirilen programa  katılan sporcular sertifikalarını alırken, Türkiye'den de eski milli  basketbolcular Yasemin Horasan, Gülşah Akkaya ve Ermal Kurtoğlu mezunlar arasında  yer aldı.
Törende mezun olan öğrenciler ve eğitimcilerin yanı sıra FIBA Avrupa  Başkanı ve FIBA Başkan Vekili Turgay Demirel, FIBA Avrupa İcra Direktörü Kamil  Novak, Time-Out Yönetim Kurulu Başkanı Asterios Zois de bulundu.
Time-Out Projesi, FIBA Avrupa ve ona bağlı federasyonların,  kariyerlerinin sonundaki Avrupalı profesyonel basketbolculara spordan iş hayatına  geçişlerinde yardım etme girişimi olarak başlatıldı. Program, Avrupa Komisyonunun  profesyonel sporcuların ikili kariyerlerine ve iş gücü piyasasına yeniden  entegrasyonuna ilişkin tavsiyelerinin üzerine gelişti.
FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, programla ilgili "Bu eşsiz program  ile sporcuların bir sonraki mesleklerine geçiş yapabilmesi için ellerinde olan  araçlara sahip olduğunu düşünüyoruz ve umuyoruz sporcuların büyük bir çoğunluğu  için bu meslekler basketbol alanında olacak. Profesyonel kariyerlerindeki bu  heyecan verici adımı attıkları için bütün sporcuları tebrik ediyor, başarılar  diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Eski Basketbolcular, Fıba Eğitimini Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement