Eskişehirspor, Bursaspor Maçıyla Yükselişe Geçmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor, Bursaspor Maçıyla Yükselişe Geçmek İstiyor

Eskişehirspor, Bursaspor Maçıyla Yükselişe Geçmek İstiyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Bursaspor maçının derbi niteliğinde olacağını belirterek, “Büyük bir arzu ile Bursa’ya giderek, mücadele edeceğiz” dedi.

26.09.2015 19:01

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Bursaspor maçının derbi niteliğinde olacağını belirterek, "Büyük bir arzu ile Bursa'ya giderek, mücadele edeceğiz" dedi.

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Bursaspor maçının hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yaptıkları antrenmanla sürdürdü. Takım ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Çift kale maçla antrenman sona erdi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Skibbe, Bursaspor maçında uyanık olmaları ve çok fazla koşmaları gerektiğini söyledi.

Kupa maçını kazandıklarını hatırlatan Skibbe, "Kupa maçında şans bulamayan oyuncularımız şans buldu. Sakat oyuncularımızda kısa sürede umarım takımıza katılır. Ahmet Kamil Çörekçinin de zamanı geldi. Fazla bir zamana ihtiyacı yok. Ondan sonra asıl kadromuz ile tekrar bir şeyler yapmaya çalışacağız. Her iki takıma baktığınız zaman ligin alt sıralarında bulunuyor. Bundan dolayı maçın ilk yarısından itibaren çok uyanık olmak ve çok koşmak, mücadele etmek gerekiyor. Bir derbi maçı niteliğinde olacak. Bundan dolayı büyük bir arzu ve istekle Bursa'ya gideceğiz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor, Bursaspor Maçıyla Yükselişe Geçmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement