Eskişehirspor - Elazığspor Maç Sonrası Basın Toplantısı - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor - Elazığspor Maç Sonrası Basın Toplantısı

Eskişehirspor - Elazığspor Maç Sonrası Basın Toplantısı

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oyanan ve 2-2 berabere biten Eskişehirspor-Elazığspor maçı sonrasında Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Yılmaz Vural'ın maçın sonlarına doğru hakem tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle yerine...

15.03.2013 23:37

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oyanan ve 2-2 berabere biten Eskişehirspor- Elazığspor maçı sonrasında Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Yılmaz Vural'ın maçın sonlarına doğru hakem tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle yerine Elazığspor'un yardımcı antrenörü Mehmet Demirtaş, düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Aslında 3 farklı bölümde özetlemek lazım. Birincisi oyuna coşkulu başlayan, pozisyon bulan, pozisyonları değerlendiremediği halde temposunu daha da artıran bir Eskişehirspor. Golü bulduk, golden sonra pozisyonları da bulduk. Kötü bir gol yedik ve iki gol pozisyonundan sonra oyun disiplininden sonra oyundan kopan bir takım olduk. Arkasından mağlup duruma düştükten sonra dengeyi kurmakta zorlandığımız bir takım görüntüsü sergiledik. 4 haftadır kazanamıyoruz. Biz bugün gol atma konusunda becerimizi ortaya koyacağımız çok fırsat yakaladık ve bu fırsatları değerlendiremedik. Ama ne olursa olsun gol haneye yazıldığında önce Eskişehirspor'un daha sonra golü atanın adı anılır. Bütün oyuncularımız bilmeli ki bugün takımımızın skoru takımımıza ait. Diğer taraftan kendi CV'lerine ya da takım sonucundan sonra merak edilip altta yazan golü atan kişi anılır. Öncelikle bunun dikkatini çekmek lazım. Nasıl oynadıktan sonra onları övüp teşekkür ediyorsak skorun takıma yazılması gerekli. Bunu da kendi aramızda çözmemiz gereken önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Biz bu ligde her ne olursa olsun, 4 haftadır kazanamasak, 5'nci haftada da berabere kalsak da şu anda ligde bulunduğumuz pozisyondan uzaklaşmıyoruz. Bundan sonraki kalan 8 maçtaki kredimiz hem kupa finali hem de Eskişehirspor'un bundan sonra oynayacağı tüm maçlar açısından oyuncularımızın daha özverili ve dikkatli olması gerektiğinin altını çiziyorum" diye konuştu.

Elazığspor yardımcı antrenörü Mehmet Demirtaş da "Biz Elazığspor olarak gerçekten müthiş bir çıkış içerisindeyiz. Hafta içi çalışmalarımız buraya gelmeden tamamen kazanma adınaydı. Dikkat ettiyseniz oyun süresince ikinci bölge oynamaya çalıştık. Hafta içi planlarımız tuttu derken son dakikadaki penaltı golüyle maalesef oyunu berabere bitirdik. Oyuna iyi başlayan Eskişehirspor oldu. Baya bir pozisyon verdik. İvesa mükemmel oynadı. Daha sonra oyunun kontrolü elimize geçti ve 42'nci dakika gerçekten Köksal'ın müthiş golüyle ilk yarıyı 1-1 bitirdik. İkinci yarıya yine yaptığımız hamleler tamamen kazanma adınaydı. Onu da bulduk 2-1 öne geçtik. Her şey kontrolümüzde giderken bir penaltı. Penaltı mıdır değil midir tabi ki onun yorumunu hakem verdiyse demek ki penaltıdır. Bu arada hakem dörtlüsüne de gerçekten teşekkür ederiz. Güzel bir maç yönettiler. Biz gerçekten hocamızın çizdiği hedefe Allah'ın izniyle 8-9'ncu bitirmenin peşindeyiz. İnşallah en iyi şekilde ligi bitireceğiz. Bu arada oyuncularımızın vermiş olduğu mücadeleden dolayı alınlarından öpüyoruz. Yılmaz hocamız teknik alanın dışına çıktığı için atıldı. Çizgiyi geçmek hakemi protesto anlamına geliyormuş. Ama onun haricinde bir sözlü bir şey yok. Zaten Yılmaz Vural sevilen ve insanlarla arası çok iyi olan birisi" dedi.

KA,HT (EK/RT) - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor - Elazığspor Maç Sonrası Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement