Eskişehirspor Futbolcuları Engelli Öğrencilerle Maç Yaptı - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor Futbolcuları Engelli Öğrencilerle Maç Yaptı

Eskişehirspor Futbolcuları Engelli Öğrencilerle Maç Yaptı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması münasebetiyle, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve Eskişehirspor Kulübü iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte Eskişehirspor kulübü futbolcuları engelli öğrencilerle özel bir maç...

04.12.2013 16:36

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması münasebetiyle, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve Eskişehirspor Kulübü iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte Eskişehirspor kulübü futbolcuları engelli öğrencilerle özel bir maç yaptı.

Porsuk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda konuşan Vali Vekili Nurullah Naci Kalkancı, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Kalkancı, "Engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacak imkanların sunulması, onların yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemelerin yapılması, yalnızca engellilerin değil, bütün toplumun yaşam standardını yükseltecektir" dedi.

Konuşma sonrasında Elbruz Bilge Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Korosu bir konser verdi. Avukat Lütfi Ergökmen İş Okulu öğrencisi Kübra Karatel'in bir şiir seslendirdiği program aynı okuldaki iki öğrencinin "Ispanaklı Yumurta" oyunuyla devam etti. Ardından, Eskişehirsporlu futbolcular, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla rehabilitasyon erkezlerindeki engelli öğrencilerin oluşturduğu takımla gösteri maçı yaptı. Engelli öğrencilerin oluşturduğu takımın teknik direktörlüğünü ise Ertuğrul Sağlam yaptı.

Öte yandan maç öncesi ve sonrasında öğrenciler ile yakınları Sağlam ve futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Kalkancı ise, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan'a etkinliğe verdikleri desteklerden dolayı günün anısına 2013 TDKB anı tabağı takdim etti.

Etkinliğe, Vali Vekili Nurullah Naci Kalkancı, Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirsporlu futbolcular ile çok sayıda vatandaş katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor Futbolcuları Engelli Öğrencilerle Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement