Farioli'nin Porto'sunu tutabilene aşk olsun - Son Dakika
Son Dakika Logo

Farioli'nin Porto'sunu tutabilene aşk olsun

Farioli\'nin Porto\'sunu tutabilene aşk olsun
30.04.2026 11:59

Francesco Farioli yönetimindeki Porto, Benfica’ya 7, Sporting’e 9 puan fark atarak ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti gibi.

Francesco Farioli yönetimindeki Porto, ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğunu ilan etti. Genç teknik adam, kariyerinde önemli bir başarıya imza attı.

RAKİPLERİNE FARK ATTI

Ligin bitimine 3 hafta kala Porto, en yakın rakibi Benfica ile arasındaki puan farkını 7’ye çıkardı. Üçüncü sıradaki Sporting ile farkın 9 olmasıyla birlikte şampiyonluk neredeyse artık kesin gibi.

FARIOLI’DEN BÜYÜK BAŞARI

Sezon boyunca istikrarlı performans sergileyen Porto, Farioli yönetiminde zirveyi bırakmadı. Genç teknik adamın takımı, oyun disiplini ve sonuçlarıyla dikkat çekti.

Son Dakika Spor Farioli'nin Porto'sunu tutabilene aşk olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement