Fatih Tekke, AA'nın "Yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Spor

Fatih Tekke, AA'nın "Yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

10.01.2023 10:52  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Fatih Tekke, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin 2022 yılında yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, "haber", "çevre ve yaşam" ile "spor" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Spor kategorisinde Aytaç Ünal'ın "Merve'nin Servisi" fotoğrafına oy veren 45 yaşındaki teknik adam, haber kategorisinde ise Özkan Bilgin'in çektiği "Görev tamam" fotoğrafını seçti. Son olarak çevre ve yaşam kategorisinde beğendiği fotoğrafı oylayan Fatih Tekke, Mesut Varol'un "Beslenme saati" adlı fotoğrafını değerlendirdi.

Oy verdiği fotoğraflar hakkında konuşan Fatih Tekke, "Merve'nin servisi" için "Spor yapmaya kimsenin engel olamayacağını bize gösteriyor ve bizi de iyi şekilde temsil eden bir kardeşimizin fotoğrafı." ifadelerini kullandı.

Tendürek Dağı'nın zirvesine Türk bayrağının dikilmesini konu alan "Görev tamam" fotoğrafı için "Bizim şu anda bile burada rahat rahat konuşmamızı sağlayan Mehmetçiğimiz var bu fotoğrafta. Benim için çok özel. Bana göre her zaman birinci seçmemiz gereken." görüşlerini paylaşan Fatih Tekke, "Beslenme saati" tercihi için ise "Ülkemizde zaman zaman hayvanlara kötü davranışlar yapılıyor. Yerdekine merhamet edene gökteki de merhamet eder düsturundan dolayı bunu seçtim." değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Tekke, AA\'nın "Yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fatih Tekke, AA'nın 'Yılın fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement