Fenerbahçe'de Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları

Milli takımlarından henüz dönmeyen yabancı oyuncular ve Recep Niyaz antrenmanda yer almadı

15.08.2013 13:39

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında, 17 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanda, futbolcuların sahada aerobik dayanıklılık koşusu yaptığı bildirildi.

A Milli Takım'dan dönen Alper Potuk, Bekir İrtegün, Volkan Demirel, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal ile Ümit Milli Takım'dan dönen Salih Uçan'ın antrenmana katıldığı açıklandı. Milli takımlarından henüz dönmeyen Moussa Sow, Michal Kadlec, Pierre Webo, Bruno Alves ve 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan Recep Niyaz'ın antrenmana katılmadığı, bu oyuncuların öğleden sonra takıma katılacağı kaydedildi.

Raul Meireles'in özel program dahilinde çalıştığı, Hollanda Milli Takımı'nın kampında aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Dirk Kuyt'ın ise tedavisine devam edildiği belirtildi.

Konya yolculuğu yarın

Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçı için yarın Konya'ya gidecek.

Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak sarı-lacivertlilerin, öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Konya'ya hareket edecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement