Fenerbahçe-Eskişehirspor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe-Eskişehirspor Maçından Notlar

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Diego, maç kadrosunda yer almadı Boynundaki sorun nedeniyle hafta içinde takımla çalışamayan Mehmet Topal, bu sezon ilk kez yedek kaldı Ligde, kaptan Emre Belözoğlu 2, Sow ise 3 maç sonra 11 kişilik kadroya girdi Kadıköy'de e bilet sistemi ilk kez uygulandı Bir taraftar grubu, maç öncesi stat dışında Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ı protesto etti.

30.11.2014 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile yaptıkları maçta, sakatlıklar nedeniyle bir önceki maça göre ilk 11 kurgusunda iki oyuncu değişikliği yaptı.

Ligde 10. hafta mücadelesinde Bursaspor deplasmanında sakatlanan Diego'nun yer almadığı maç kadrosunda, boynundaki sorun nedeniyle karşılaşma öncesi yapılan antrenmanlarda takımla çalışamayan Mehmet Topal da yedekler arasında tutuldu.

Ligin 8. haftasındaki Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlığın ardından, 9. haftadaki Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen, Bursaspor maçının ise son 6 dakikasında görev alan kaptan Emre Belözoğlu, Diego'nun yokluğunda iki maçlık aradan sonra 11 kişilik kadroya dahil edildi. Teknik direktör Kartal'ın ligde son 3 maçta 11 kişilik kadroda yer vermediği Sow da zorunlu değişikliklerin ardından takıma girdi.

Sow'un kadroya girmesi üzerine teknik direktör Kartal, Emenike'yi orta alanın soluna çekip, Sow'u tek forvet olarak ileride görevlendirdi.

Bundan önceki 10 lig maçında da 90 dakika sahada kalarak, görev yaptığı 900 dakikalık süreyle sarı lacivertli takımda ön plana çıkan Mehmet Topal, ilk kez yedekler arasında sahaya çıktı.

-Kartal'ın sol bek tercihi Caner oldu-

Bursaspor deplasmanında ilk yarıda oyundan alınırken sergilediği sinirli tavırlarla dikkatleri üzerine çeken, maç sonunda yaşanan durum nedeniyle özür dileyen Caner Erkin, Eskişehirspor mücadelesinde 11'deki yerini aldı.

Geçen maçta Caner oyundan alındıktan sonra yerine maça dahil olan Hasan Ali Kaldırım, Eskişehirspor karşısına yine yedekler arasında çıktı.

Sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan, dün akşamki antrenmandan sonra açıklanan 19 kişilik kamp kadrosunda yer alan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

-Passolig sistemi ilk kez devrede-

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Eskişehirspor maçıyla birlikte Passolig sistemi uygulanmaya başladı.

Sarı lacivertli kulübün ilgili firmayla yaptığı anlaşmanın ardından, e-bilet uyumlu alt yapının tamamlanmasıyla, Süper Lig'deki diğer statlarda olduğu gibi Kadıköy'de de bu sisteme geçildi.

Sarı lacivertli taraftarlar, kulüple firma arasında yapılan anlaşmanın ardından, bugüne kadar geçen iki aylık sürede Kadıköy'deki maçlara kombine ya da günlük kombine bilet alarak giriş yapmıştı.

Sistemin devreye girmesiyle basın mensupları da görev yaptıkları tribünlere girişte, sezonluk akreditasyon kartlarının arkasındaki barkodu turnikelere okutarak giriş yaptı.

- Genç Fenerbahçeliler Grubu'ndan protesto

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, okul tarafındaki kale arkası tribün için bilet satışı yapılmamasını, karşılaşma öncesi protesto etti.

Kalamış'ta toplanan taraftarlar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlar yaparak Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru yürüdü.

Stada yakın bir noktada, çevik kuvvet ekipleri tarafından durdurulan grup, dağılmaları yönünde uyarıldı. Bir süre de burada tezahürat yapan grup,daha sonra stat bölgesinden uzaklaştı.

-Notlar-

Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan kaleci Volkan Demirel'e taraftarlar tribünden çiçek verdi.  Maçta tribünlerde büyük boşluklar oluştu. Özellikle bilet satılmayan okul tarafındaki kale arkası tribünde çok az sayıda taraftar yer aldı.

Mücadele, vefat eden Fenerbahçe ve Türk futbolunun "Küçük Fikret" lakaplı unutulmaz ismi Fikret Kırcan için yapılan saygı duruşunun ardından başladı.

Karşılaşmayı az sayıdaki Eskişehirspor taraftarı da misafir seyirci tribününden takip etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe-Eskişehirspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HASAN: hakem yikdi eskishehri yaziklar olsun . . . TFF nereye bakiyor. . fenerbahcenin oyun futbolu 90 dakika hakime baski, konushmak. . . . avrupada neden oyuncular sesini bele cikartmiyor, onlarin futbolu ireli qediyor turklerin futbolu qit qide duhuyor. . . . TFF rica ver hakimler doqru durust oynu yonlendirsin . . . IYI OYNAYAN qalib qelsin. . . eski shehir bunu hakk etmishdir 0 0 Yanıtla

Advertisement