Fenerbahçe Ülkerli Basketbolcu Melih Mahmutoğlu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülkerli Basketbolcu Melih Mahmutoğlu Açıklaması

Fenerbahçe Ülkerli Basketbolcu Melih Mahmutoğlu Açıklaması

"Ülker Sports Arena'da çok korkulan bir takım olacağımıza inanıyorum" "Hangi kupa varsa hepsini almak için mücadele edeceğiz" "Hedefim Fenerbahçe Ülker'de kalıcı olmak ve daha da üzerine k...

29.10.2013 11:43

SERDAL KALAYCI - Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın bu sezon kadrosuna kattığı oyun kurucu Melih Mahmutoğlu, iç sahada rakiplerin korktuğu bir takım olacaklarını söyledi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Mahmutoğlu, yeni takımındaki hedefleri ve başantrenör Zeljko Obradovic ile ilgili açıklamalar yaptı.

Taraftarların, özellikle iç sahada maç kaybetmeyen bir ekip beklentisinin bu sezon karşılanıp karşılanmayacağı yönündeki soru üzerine Melih Mahmutoğlu, Ülker Sports Arena'da rakiplerin korktuğu bir takım olacaklarını ifade etti.

Aynı zamanda bir Fenerbahçe taraftarı olduğu için, Ülker Sports Arena'da taraftarın önüne çıkmanın kendisi için büyük bir heyecan olduğunu dile getiren Melih, "Gerçekten içeride her maçı kazanacağımıza, çok korkulan bir takım olacağımıza inanıyorum. Hocamızla beraber, takımda çok iyi oyunculara sahibiz. Fenerbahçe Ülker her zaman şampiyonluklara oynayan bir takımdır. Biz de bu sene önümüzde hangi kupa varsa hepsini almak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Zor bir dönemde, yoğun bir tempoda iyi çalıştıklarını ve başarılı sonuçlar aldıklarını kaydeden Melih, "Hocamızla beraber güzel bir sezon geçirip, şampiyonluklar kazanmak istiyoruz" dedi.

"Kalıcı olmak ve üzerine koyarak devam etmek istiyorum"

Fenerbahçe Ülker'e gelmenin kendisi adına çok önemli bir transfer olduğunu, bugüne dek hep bu seviyedeki takımlar için çalıştığını anlatan Melih, "Transferimde koçumuzun etkisi çok büyüktü. Onun buraya gelişi, beni istemesi... Her şey çok güzel başladı" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli basketbolcu, "Benim ilk hedefim bu noktaya kadar gelmekti. Artık buralarda kalıcı olmak ve daha da yükseğe çıkmak istiyorum. Kesinlikle, 'burayı başardım, yeter' demiyorum. Bu noktaya gelmem bir hedefti, bundan sonra da daha da üzerine koymak şu andaki hedefim" diye konuştu.

"Böyle bir ortamda çalışmak herkese nasip olmaz"

Başantrenör Zeljko Obradovic'in bu kısa dönemde basketboluna çok şeyler kattığını anlatan sarı-lacivertli oyuncu, "Böyle bir ortamda çalışmak herkese nasip olmaz" dedi.

Obradovic'ten öğrenecekleri çok şey olduğunu vurgulayan Melih, şunları kaydetti:

"Obradovic bizim için çok büyük bir avantaj. Çok iyi değerlendirmemiz lazım. Böyle bir ortamda, böyle bir koçla çalışmak herkese nasip olmaz. Bu tranfseri seçmemin en büyük nedeni Obradovic gibi bir hocayla çalışmak. Bu yaşta ondan öğreneceğimiz çok şey var. Basketbolumuza çok şey katıyor. Kısa dönemde benim oyunuma çok şeyler kattığını söyleyebilirim." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülkerli Basketbolcu Melih Mahmutoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement