Fenerbahçe Yönetimi Taraftarlara Teşekkür Ederek Evlerine Dönmelerini Rica Etti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Yönetimi Taraftarlara Teşekkür Ederek Evlerine Dönmelerini Rica Etti

Fenerbahçe Yönetimi Taraftarlara Teşekkür Ederek Evlerine Dönmelerini Rica Etti

Şike davası duruşmasını Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu üyeleri Cihan Kamer, Ali Koç, Vedat Olcay, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Serhat Çeçen, Semih Özsoy, Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı ve avukat olarak...

14.02.2012 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şike davası duruşmasını Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu üyeleri Cihan Kamer, Ali Koç, Vedat Olcay, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Serhat Çeçen, Semih Özsoy, Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı ve avukat olarak Yasemin Merçil de izlerken bazı yöneticiler öğleden sonra cezaevinden ayrıldı. Arada taraftarların bulunduğu yere gelen Asbaşkanlardan Ali Koç ve Murat Özaydınlı, onlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra yöneticiler, arabaları ile birlikte cezaevinden başka bir yere geçti.

Yöneticilerden Mithat Yenigün ise taraftarların yanına gelerek, evlerine gitmelerini ve daha fazla üşümemelerini istedi.

Bunun Başkan Aziz Yıldırım'ın ricası olduğunu belirten Yenigün; "Taraftarlarımıza başkanımızın mesajını ilettim. Başkan da onlara teşekkür ediyor. Ayrıca taraftarlarımızın beklememelerini söylüyor. Yarından itibaren rutin çalışmalar başlayacak. Sadece Çağlayan'da savunmasının yapılacağı gün, tekrar hep beraber orada olacağız. Şimdi evlerimize dağılıp sabırla bekleyelim. Tüm taraftarlarımıza buraya geldikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Yönetimi Taraftarlara Teşekkür Ederek Evlerine Dönmelerini Rica Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement