Fenerbahçeli Wiel'i Dolandıran Kişi, Amrabat ve Gomez'i de Dolandırmış - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Wiel'i Dolandıran Kişi, Amrabat ve Gomez'i de Dolandırmış

Fenerbahçeli Wiel'in kendisini dolandırdığı suçlamasıyla suç duyurusunda bulunduğu kişinin, Beşiktaşlı Gomez ve Almeida ile G.Saraylı Amrabat'ı da dolandırdığı ortaya çıktı.

17.05.2017 10:24  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince, Fenerbahçeli Gregory van der Wiel'in kendisini yaklaşık 4 milyon dolar dolandırdıkları şikayeti üzerine gözaltına alınan Ü.A. ile arkadaşı S.S'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu arada, Tayland'daki bir spor kulübünün yetkilileri ve avukatları, Asayiş Şube Müdürlüğüne geldi. Kulüp tarafından şüpheliler Ü.A. ve S.S. hakkında şikayette bulunulduğu belirtildi.

PARAYI GERİ ALAMAYINCA ŞİKAYETTE BULUNDULAR

Kulüp tarafından 216 yılında şüphelilere bir organizasyon için 1 milyon 200 bin dolar ödendiği fakat organizasyonun gerçekleştirilemediği, paranın geri alınamaması üzerine dolandırıcılık suçlamasıyla şikayette bulunulduğu öğrenildi.

Şüphelilerin emniyetteki sorgularında Wiel ile iş yaptıkları ve aralarında imzalanmış sözleşme olduğunu belirterek, dolandırıcılık suçlamalarını kabul etmedikleri dile getirildi.

GOMEZ, ALMEIDA VE AMRABAT'I DA DOLANDIRMIŞ

Öte yandan soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca şüpheliler hakkında 24 saatlik ek gözaltı süresi verildi. Polisin soruşturması çok yönlü devam ediyor.

Ayrıca Sabah'ta yer alan habere göre Ü.A.'nın Beşiktaşlı eski futbolcular Mario Gomez ve Hugo Almeida'nın yanı sıra eski Galatasaraylı Nordin Amrabat'ı da dolandırdığı iddia edildi.

Fenerbahçeli Wiel\'i Dolandıran Kişi, Amrabat ve Gomez\'i de Dolandırmış

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Wiel'i Dolandıran Kişi, Amrabat ve Gomez'i de Dolandırmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement