Futbol - Son Dakika
Spor

Futbol

Kulüpler için e bilet projesiyle ilgili seminer düzenlendi.

20.03.2014 19:57

Türkiye'de futbol maçlarına girişte nisan ayında uygulanmaya başlanacak elektronik bilet (e-bilet) ile ilgili kulüplere detaylı bilgiler vermek amacıyla seminer düzenlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilen seminere, TFF yetkililerinin yanı sıra Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin çalışanları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün yetkilileri ile e-bilet projesinin müteahhit firması E-Kent Netaş Konsorsiyum ve Asset AŞ yetkilileri katıldı.

İki bölümden oluşan seminerin ilk bölümünde sponsor firma adına Asset AŞ, e-bilet projesinin genel işleyişiyle ilgili bir sunum yaptı. Ardından e-bilet projesinin müteahhit firması E-Kent Netaş Konsorsiyum'un yetkilileri, e-bilet sistemi ve stadyumlarda halihazırda yapılan teknik donanım kurulumlarının entegrasyonu hakkında kulüplere bilgi verdi.

Seminerin ikinci bölümünde ise iki farklı grup halinde pazarlama, biletleme ve teknik operasyona ilişkin detaylı çalışmalar yapıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement