Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Alanyaspor'a eski futbolcularının ödenmeyen alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından transfer yasağı getirildi.

23.01.2013 13:39

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Alanyaspor'a eski futbolcularının ödenmeyen alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından transfer yasağı getirildi.

Alanyaspor'da daha önce forma giyen Ahmet Arıcı, Halil Karataş, Fırat Arıkan ve Gökhan Kokmaz'ın toplam 65 bin 215 lira alacağının ödenmediği gerekçesiyle TFF, kulübe transfer yasağı getirdi.

Alanyaspor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Tığlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanyaspor'un ara transferde kadrosuna kattığı futbolcuları ikinci yarıda oynatabilmesi için eski futbolcularının 65 bin 215 liralık alacaklarının ödenmesi gerektiğini bildirdi.

Yeni yönetimin iş başına gelir gelmez 1 milyon 140 bin lira ödeyerek var olan transfer yasağını kaldırdığını hatırlatan Tığlı, "Eski dönemlerden kalan borçlardan dolayı Alanyaspor'un başarısına gölge düşüyor. Yeni yönetim takımı zor bir süreçten geçirerek bugünkü çizgisi ve hedefi olan konuma getirdi. Fakat ligin ikinci yarısına hazırlanırken TFF, geçmiş dönemden 4 futbolcunun parasının ödenmemesinden dolayı Alanyaspor'un transfer tahtasını kapattı. İkinci yarıda transfer ettiğimiz oyuncuların oynaması için bu futbolcuların toplam 65 bin 215 lira alacağının ara transfer dönemi sonuna kadar TFF hesabına yatırılması gerekiyor" dedi.

Tığlı, futbolcuların alacakları için daha önce TFF hesaplarına yatırdıkları 209 bin liraya kulübün eski başkanlarından Hakan Dizdaroğlu tarafından alacaklarına karşılık temlik konulduğunu anlatarak, Dizdaroğlu'nun temliki kaldırarak transfer yasağının kalkmasını sağlayabileceğini kaydetti.

Muhabir: Mustafa Kurt

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement