Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

İnegölspor, Ofspor'dan Cem Demir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı Bordo beyazlılar, eski Beşiktaşlı Gökhan Güleç ile prensip anlaşmasına vardı

25.07.2013 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Ofspor'dan Cem Demir'i transfer ederek, Azerbaycan'ın Hazar Lankaran takımında forma giyen eski Beşiktaşlı Gökhan Güleç ile prensipte anlaştı.

Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, tesislerde düzenlenen törende, 2013-2014 sezonu için oluşturmayı planladıkları takımın forvet hattıyla ilgili transferlerine başladıklarını söyledi.

Demir'e teşekkür eden ve onun, takıma büyük katkılar sağlayacağına inandığını dile getiren Korkmaz, İnegölspor altyapısında yetişip Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, Beşiktaş, Bursaspor, Kasımpaşa gibi takımlarda forma giyen Gökhan Güleç ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Güleç'in son olarak Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lankaran'da oynadığını hatırlatan Korkmaz, şöyle konuştu:

"Forvet hattına iki oyuncu daha transfer edeceğiz. Gökhan Güleç'le anlaşmamız gerçekleşti. Aramızda hiçbir pürüz yok. Bir tek sponsor olacak olan arkadaş İnegöl'de olmadığı için imza törenini birkaç gün sonraya bırakıyoruz. İnşallah bayrama doğru ya da bayram günlerinde imza töreni gerçekleştireceğiz. O günlerde imza attıracağımız Gökhan'la birlikte birkaç arkadaş daha var. İnşallah bu şekilde forvet hattımızı da tamamlamış olacağız."

Korkmaz, Güleç kalitesinde ve onun gibi tanınmış bir oyuncuyu daha transfer edeceklerini sözlerine ekledi.

Cem Demir ise İnegölspor'a geldiği için mutlu olduğunu dile getirerek, kendisini iki yıllığına bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement