Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor'da, İstanbul Güngörenspor maçı hazırlıkları

04.12.2013 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un teknik direktörü Sait Ulvi Özdemir, çalışmaların skora yansıdığını göremediklerini, düzeltmek için yoğun çaba gösterdiklerini bildirdi.

Özdemir, 8 Aralık'ta deplasmanda oynayacakları İstanbul Güngörenspor maçı hazırlıkları öncesi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımla beraber 2 haftalık bir çalışma süreci yaşadığını ifade ederek, ligin 13'ncü haftasında oynadıkları Altay maçıyla birlikte takımın saha içi organizasyonunda bir toparlanma olduğunu vurguladı.

Ankaragücü maçında, bireysel hataların öne çıktığının altını çizen Özdemir, şunları kaydetti:

"Karşılaşmanın 41'nci dakikasına kadar kontrolümüzde giden bir karşılaşmada orta sahada yaptığımız bir top kaybı sonrası golü yedik. Devre arasındaki planlamamız oyunsal anlamda olması gerekirken biz daha çok psikolojik faktörlerle uğraşmak durumunda kaldık ama bir şey var ki, iki haftalık çalışma sonucunda takım artık oyun disiplininden kopmuyor. En azından saha içerisinde oyunu bırakmıyor, mücadele noktasında bir eksiğimiz yok. Çalışmalarımız sürüyor ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Zaman içerisinde bunların skora yansımalarını göreceğiz. Şu anda çalışmalarımızın henüz skora yansımış olduğunu görmedik. Bunu düzeltmeye yönelik yoğun çalışıyoruz. Taraftar gönül verdiği, sevdiği takımın kazanmasını istiyor. Emin olsunlar bunu en az onlar kadar biz ve oyuncular da istiyoruz. Takımın ligde bulunduğu konum itibariyle de özgüven anlamında çok ciddi sıkıntıları var. Taraftarın her ne olursa olsun sonuna kadar destek olması gerektiğini düşünüyorum. Daha önümüzde 60 puan var. Sanki ligin son haftaları, yenildiğimizde küme düşeceğiz gibi bir sıkıntıları var. Panik yapmasınlar, biz çok yoğun çalışıyoruz. Bu tek başına teknik anlamda bazı şeylerin düzeltilmesiyle de üstesinden gelinecek sorunlar değil. Şu anda içinde bulunduğumuz sorunlar, herkes tarafından bilinen sıkıntılar. Seyircimizin de biraz daha hoşgörülü olmasında fayda var." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement