Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Kulüp Başkanı Özkan: "Haziranda olağanüstü kongreye gideceğiz"

14.05.2014 14:11

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un kulüp başkanı Cengiz Özkan, Haziranda olağanüstü kongreye gideceklerini bildirdi.

Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012 yılında göreve talip olduklarında, kulübün 4,5 milyon lira borcu olduğunu bildiklerini ancak yönetimi devraldıktan sonra mevcut evrakları incelediklerinde borç tutarının 8,5 milyon lira olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Halen savcılıkta incelenen evraklarının bulunduğunu dile getiren Özkan, şöyle konuştu:

"Bu evraklar incelendikten sonra da borcun artma durumu var. Son iki sezonda takımımızda forma giyen arkadaşlara, gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Çoğu zaman para dahi veremediğimiz zamanlarda, 'sahaya çıkmayacağız' demediler. Bozüyükspor'un forması için ellerinden geleni yaptılar. Bazı günler elektriklerimiz kesildi, deplasmana gidecek para bulamadık. Bütün bu sorunlar içinde son sezonumuzda kötü bir performans sergileyerek Spor Toto 2. Lig'den düştük. Ben ve arkadaşlarım artık, maddi ve manevi anlamda tükendik. Bozüyükspor'a ve kendimize daha fazla zarar vermemek için önümüzdeki ay yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı alacağız. 'Ben Bozüyükspor'u kalkındırmak istiyorum' diyenleri kongreye bekliyoruz."

Özkan, göreve geldiklerinde tespit ettikleri 8,5 milyon lira borcun 3,8 milyon lirasını ödediklerini, TFF ve iddiadan kulübe gelen paraların, sigorta ve vergi borcu nedeniyle kesildiğini sözlerine ekledi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement