Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Gölcükspor Teknik Direktörü Peken: "Zirve yarışında avantaj elde edebilmek için maçlara galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz"

08.11.2013 11:56

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından zirve mücadelesinin içinde olan Gölcükspor Teknik Direktörü Metin Peken, "Zirve yarışında avantaj elde edebilmek için maçlara galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz" dedi.

Peken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ayvalıkgücü Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, futbolcuların moral ve motivasyonlarının iyi durumda olduğunu söyledi.

Futbolcularından İbrahim Gürel ve Özgür Mollamehmetoğlu'nun sakat olduğu için kadroda yer alamayacağını ifade eden Peken, sakat Mert Ege Özeren'in de takımla çalışmalara başladığını son durumunun maç saatinde belli olacağını kaydetti.

Peken, play-off hattında kalmak istediklerini dile getirerek, "Zirve adaylarından birisi olmak için çalışıyoruz. Sezonun 11. hafta mücadelesi, sakat ve cezalılar oluyor, bunlar mazeret değil, takımlar kadrolarını buna göre oluşturuyor. Zirve yarışında avantaj elde edebilmek için maçlara galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Ayvalıkgücü Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement