Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Aydın: "Sabredersek takımımız eski günlerine kavuşacaktır" "Bursa Nilüferspor maçından da iyi bir netice ile döneceğimize inanıyorum"

11.11.2013 13:29

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, sabretmeleri durumurda takımn eski günlerine kavuşacağını söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında futbolcuların iyi bir oyun sergilediğini söyledi.

"Futbolcu kardeşlerime, teknik heyete ve özellikle taraftara teşekkür ediyorum" diyen Aydın, "Taraftarımız takımı seviyeli ve Sakaryaspor taraftarına yakışır şekilde destekledi. Dünkü maçta galibiyet yok, beraberlik var ama gençlerimizden herkes memnun. Mücadele etmeye devam edeceğiz. 90 dakikayı galibiyetle bitirsek iyi olacaktı ama nasip böyleymiş. Takımımızın durumu daha iyi olacak inşallah" şeklinde konuştu.

Aydın, yönetim olarak takımdaki futbolculara güvendiklerine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Gençler bizi mahçup etmeyecekler, ben bunu görüyorum. Önceliğimiz sabır göstermek. Ligde de kalmak istiyoruz. Takımımız çok rahatlıkla bu işi becerekler. Bu genç kardeşlerimiz sürpriz de yapar, bunu hep söylüyorum. Takımımız her geçen gün iyiye gidiyor. Sabredersek takımımız eski günlerine kavuşacaktır. Çarşama günü oynayacağımız Bursa Nilüferspor maçından da iyi bir netice ile döneceğimize inanıyorum." - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement