Futbolcu Eşleri Genç Kızlara Kötü Örnek Oluyor - Son Dakika
Spor

Futbolcu Eşleri Genç Kızlara Kötü Örnek Oluyor

İngiltere'de yapılan bir araştırma, parıltılı bir yaşam süren futbolcu eşlerinin, genç kızlara kötü örnek olduğunu ortaya koydu.

16.06.2014 08:06  Güncelleme: 08:03

Dünya Kupası heyecanı Brezilya'da başlarken, gözler futbol yıldızlarına olduğu kadar, onların güzel eşleri ve sevgililerine de çevrildi.

GENÇ KIZLARA KÖTÜ ÖRNEK OLUYORLAR

Irina Shayk, Alex Gerrard, Abbey Clancy ve Coleen Rooney gibi futbolcu eşleri ve sevgilileri; ultra lüks yaşamlarıyla medyanın her daim ilgi odağında. Ancak İngiltere'de yapılan bir araştırma, parıltılı bir yaşam süren bu isimlerin genç kızlara kötü örnek olduğunu ortaya koydu.

Irına Shayk: Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo'nun kız arkadaşı

ESTETİKLİ, ALIŞVERİŞ DELİSİ

Araştırmaya katılan genç kızlar, başarılı birer sporcu olmak yerine; ünlü bir futbolcunun eşi olmayı tercih edeceklerini belirtti. Uzmanlar; 'sürekli alışveriş yapan, pahalı mekanlara giden ve birçok kez estetik yaptıran' futbolcu eşlerinin gençleri kendi yaşamlarına özendirdiğini ifade etti.

Abbey Clancy: İngiliz golcü Peter Crouch'ın eşi

Futbolcu Eşleri Genç Kızlara Kötü Örnek Oluyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Futbolcu Eşleri Genç Kızlara Kötü Örnek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • TUNÇ DEVRİM BİLGE: SANKİ FUTBOLCULAR İYİ ÖRNEK OLUYOR..21 YAŞINDAKİ BİR GENCİN 3 SENEDE 21 MİLYON EURO KAZANMASI NE DEMEKTİR ALLAH AŞKINA..? ONDAN SONRADA SAPITIP HER TÜRLÜ ŞIMARIKLIĞI YAPIYOR..LÜKS ARABALAR, LÜKS YAŞAM, GECE ALEMLERİ..BU ÜLKEDE 846 TL YE ÇALIŞAN MİLYONLAR VAR, 980 TL EMEKLİ MAAŞI ALAN MİLYONLAR VAR, İŞİ OLMAYAN MİLYONLAR VAR, BU MİLLET YOKSUL BİR MİLLET..BU ŞIMARIKLIĞA KİM DUR DİYECEK? AYNI ŞEKİLDE KIZLARIMIZ DA POPÇU DENİLEN SÖZDE SANATÇI ŞARKICI TÜRKÜCÜLERE ÖZENTİ İÇİNDE.. EN ÜZÜLDÜĞÜM ŞEY DE ŞU ARKADAŞLAR, DAHA DA MİLYONLARCA GENÇ 'SENİN İÇİN ÖLÜRÜM' DİYE BU FUTBOL ZENGİNLERİNE KÜÇÜCÜK HARÇLIKLARINI YATIRIYOR..40 TL LİK TİŞÖRTÜ TAKIMIN RENGİ DİYE 90 TL YE ALIYOR, MAÇ İZLEMEK İÇİN 5 LİRA VERİYOR..TAMAM BU ÜLKE VURGUN SOYGUN DÜZENİ AMA BİR DE İNSANIN KENDİNİ BİLEREK SOYDURMASI VAR..YAZIK, ÇOK YAZIK... 54 1 Yanıtla
  • vatandaş: bizim kızlar kıskanmaz :) 10 10 Yanıtla
  • batmanlı: bizim kız lar doğan görünümlü şahin dışları ne kadar değişsede içi hep aynıdır 11 8 Yanıtla
  • Maraba Televole: ulan bunlar yüzünden bizim kezbanlar bile bize bakmaz oldu. evde kaldık 11 1 Yanıtla
    hakan: doğru diyorsun, zengin futbolcularda erkekleri alt üst ediyor 0 0
  • befrin derinlerden seslenir: bir bayanla nasıl konuşulacağını öğren ondan sonra karşıma çık.daha sen medeniyet tarlasından uygun adımla geçmişin.evladım medeniyet öğren. en güzelim hem de çok güzelim. senin sevdiğin kız çirkin olunca çatladın değil mi. karın güzel mi ne işin var düğün yerinde otur oyna bak oyna. karın çirkin mi ne işin var ölü yerinde otur ağla bak ağla. sen de ağla tamam mı. 3 1 Yanıtla

Advertisement