Galatasaray'da Marcao'dan sonra Nelsson da yolcu! İki stoper almak için düğmeye basıldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Marcao'dan sonra Nelsson da yolcu! İki stoper almak için düğmeye basıldı

Galatasaray'dan Marcao'yu transfer eden İspanyol ekibi Sevilla, Nelsson'u da kadrosuna katmak için görüşmeleri sıklaştırdı. Cimbom, Nelsson'un da ayrılığı durumunda iki stoperi kadrosuna katarak savunmasını güçlendirmeyi hedefliyor. Sarı kırmızılılarda bu bölge için liste başı isimler Kaan Ayhan ve Andreas Olsen olarak öne çıktı.

11.08.2022 11:40  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevilla, Galatasaray forması giyen Victor Nelsson için resmi teklifini iletti. Oyuncunun ayrılık isteğini doğrulayan Erden Timur ise Nelsson'un yerinin dolacağını ifade etmişti.

İLK HEDEF KAAN AYHAN

Fanatik'in haberine göre Galatasaray, Nelsson'un satılması durumunda, transfer döneminin başında ilgilendiği Kaan Ayhan'ı tekrar gündemine alacak. Galatasaray yönetimi ise bu operasyonun 5 milyon euro'ya tamamlanabileceğini düşünüyor.

Galatasaray'da transfer harekatı! Nelsson gidiyor, iki stoper geliyor

BİR DİĞER HEDEF OLSEN

Gündemdeki diğer stoper 25 yaşındaki Andreas Hanche- Olsen'in transferinde de son viraja girildiği öğrenildi. Galatasaray, Norveçli savunmacıyı 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Başarılı savunmacıyla da senelik 750 bin euro üzerinden anlaşma sağlandığı kaydedildi. Sarı- Kırmızılılar'ın Olsen transferini Giresunspor maçından sonra açıklaması bekleniyor. Belçika'nın Gent takımında forma giyen 1.85 boyundaki Olsen, stoperin yanı sıra sağ ve sol bekte de görev yapabiliyor. Fredrik Midtsjö ile aynı menajerlik şirketine bağlı olan Norveçli futbolcunun, Galatasaray'a gelmek için sabırsızlandığı öğrenildi.

Galatasaray'da transfer harekatı! Nelsson gidiyor, iki stoper geliyor
Galatasaray\'da Marcao\'dan sonra Nelsson da yolcu! İki stoper almak için düğmeye basıldı

Son Dakika Spor Galatasaray'da Marcao'dan sonra Nelsson da yolcu! İki stoper almak için düğmeye basıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement