Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları

10.05.2015 17:13

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 12 Mayıs Salı günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 12 Mayıs Salı günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcuların, daha sonra iki gruba ayrılarak pas ve top kapma çalışması yaptığı bildirildi.

Antrenmanın ana bölümünde ise üç gruba ayrılan oyuncuların, değişmeli olarak dar alanda çift kale maç oynadığı belirtildi.

Hamit Altıntop'un takımdan ayrı adaptasyon çalışmalarını sürdürdüğü, Aurelien Chedjou'nun da tedavisine devam edildiği kaydedildi.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra özel uçakla Adana'ya gidecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları - Son Dakika


Advertisement