Galatasaray'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray\'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdürdüğü Avusturya'nın Wörgl kentindeki ikinci antrenmanını bu akşam gerçekleştirdi.

07.07.2012 23:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdürdüğü Avusturya'nın Wörgl kentindeki ikinci antrenmanını bu akşam gerçekleştirdi.

Basına ve taraftara açık olarak yapılan antrenman, ısınma ve açma - germe hareketleri ile başladı. Üç grup halindeki pas idmanının ardından ABD'li performans uzmanı Scott Piri eşliğinde bir çalışma gerçekleştirildi. Kamp kadrosundaki tüm oyuncuların yer aldığı egzersizler, yaklaşık 20 dakika sürdü. Bu bölümde kaleciler Ufuk Ceylan ve Eray İşcan, antrenmana Claudio Taffarel yönetimde yaptıkları antrenmanla devam ettiler. Akşam idmanı, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

İzin olan Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Engin Baytar, Selçuk İnan, Johan Elmander ve Milan Baros, akşam antrenmanında yer alamadı.

Antrenmanın ardından taraftarların yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayan oyuncular, kendilerini izlemeye gelen Galatasaraylılarla fotoğraf çektirerek kendilerine imza dağıttılar.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın sabah yerel saatle 10.30'da basına açık olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement